HUDPLEJE

Stram op! Sådan minimerer du rynkerne

Rynker og fine linjer er et vidne om det liv, du har levet. Alligevel er det også helt okay, hvis du gerne vil minimere dem en smule. Få tips og tricks til, hvordan du gør her.

Om vi vil det eller ej, så sker der bare noget med vores hud når vi bliver ældre. Vi mister stramhed og fasthed i huden, og det hele bliver en smule løsere. INs skønhedsekspert, Lene Huusmann, er gået på opdagelse efter produkter, som kan gøre underværker, når det kommer til slap hud, mistet elasitet og cellulitis.

LÆS OGSÅ: VIDEOGUIDE | Minimér små rynker og trætte øjne

Det er selvfølgelig ikke kun produkter, der kan gøre en forskel for din huds elasticitet. Gode skønheds- og livsstilsvaner kan hjælpe dig godt på vej:

Hold dig fra..

Det er ikke kun alderen, der har indvirkning på mistet spændstighed og fasthed i huden. Faktisk har det stor betydning, hvordan vi lever. Alkohol, sukker, stress, rygning, soldyrkning og for lidt søvn er alle faktorer, som nedbryder fastheden i huden.

 

Aktiv hjælp til huden..

Tørbørstning er vejen frem. Børstningen sætter gang i blodcirkulationen, der øger kollagen, som sørger for, at din hud forbliver fast. Lav ansigtsgymnastik. Find online inspiration til ansigtsyoga og massageteknikker. Drik vand. Vand er godt for hele systemet, så sørg for at få mindst to liter om dagen.

Se med i galleriet herunder, hvor INs skønhedsekspert har samlet 8 lækre produkter med opstrammende effekt. Vi starter i ansigtet og bevæger os nedad. Der findes nemlig opstrammende produkter til alle steder på kroppen!

I galleriet finder du 8 lækre produkter, der har opstrammende effekt – til hele kroppen:

Lækre produkter, der strammer op

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER