HUDPLEJE

IN TESTER | 15 dages detox med kosttilskud

At gå på en detox kan virke som et uoverskueligt projekt – men efter en sommer fyldt med is, grillmad og farverige drinks, er det måske lige det kroppen har brug for. INs skønhedsskribent, Mia Due, har testet en let og effektiv 15 dages detox, som gør dig klar til at møde hverdagen igen.

Din generelle sundhed starter med dine tarme. Hvis dine tarme ikke fungerer korrekt, kan du let risikere at mad, affaldsrester og snavs lægger sig langs tarmvæggene, og gør dig oppustet, hvilket kan give ubehag. Ophobningen af affald er årsag til mange problemer i kroppen, så hvis du oplever mangel på energi, har mavebesvær, hovedpine, træthed eller akne, kan det være en detox, kroppen har brug for.

LÆS OGSÅ: Løbeprogram | Sådan bliver du klar til 5 km

Naturlige kosttilskud som detox

Vitaviva’s ’15 Day Cleanse’ lover en effektiv afrensning af tarmkanalerne, som kan reducere oppustethed og bidrage til øget energi. Et bonus er, at sammen med en sund kost og regelmæssig motion, kan det give op til flere kilo i vægttab. Det lyder jo meget godt ikke? Pillerne er 100 % naturlige og består af fibre, urter, og udrensningsmidler såsom sennepsblade og cascara sagrada – samt mælkesyrebakterier, der er med til at opretholde den naturlige tarmflora.

Anvisningen sagde 2 piller om dagen som kosttilskud i forbindelse med en detox, og det synes jeg lød som en nem og simpel måde at få udrenset kroppen på. Jeg var derfor yderst optimistisk, da jeg startede første dag.

Dag 1-3
Selvom jeg blev advaret om, at man allerede inden for 12-24 timer kunne mærke en udrensning af tarmene, havde jeg ikke regnet med, at det ville være så voldsomt. Det var med sved på overlæben og en masse besøg på det lille hus, der fik mig igennem den første dag. Det er forskelligt fra person til person, hvor hård udrensningen kan være. For nogle vil der være en let ubehag de første par dage – og hos andre vil det fortsætte hele udrensningen ud.

Dag 4-9
Jeg havde set frem til at få en lidt nemmere hverdag - uden for meget ubehag og løben fra møder på eksempelvis kaffedates med veninderne. Jeg syntes, at detoxen var hård ved mig.  Jeg tvang dog mig selv til at tænke på, at slutresultatet ville være det hele værd. Alt efter hvor godt din mave har det, og hvor sensitiv den er, reagerer din krop derefter. Derfor vil det blive nemmere i fremtiden at detoxe, da kroppen allerede har skilt sig af med alt skidtet en gang før.

Dag 10-15
Jeg kunne tydeligt mærke, at jeg havde fået meget mere energi i kroppen. Jeg følte dog stadig ikke, at der helt var balance i min mave, men letheden havde taget over for den oppustethed, jeg havde haft. Det anbefales, at man efter de 15 dage med udrensning skal supplere med ’Maintenance Cleanse’, som sørger for, at den naturlige tarmflora fortsat opretholdes, og at tarmen ikke bliver fyldt op med affaldsstoffer igen.

Resultat

Alt i alt synes jeg det er en ’let’ løsning til at detoxe. Hvis du mangler energi, eller føler dig oppustet, giver det god mening at rense ud – og jeg kan uden tvivl mærke, at den har virket. Så længe at du har med i tankerne, at du kan få let ubehag og tilbringe lidt mere tid på toilettet, end du plejer – ja, så er du good to go!

Vigtig: 
Brug produktet lejlighedsvis eller som del af en udrensningskur.

Til lejlighedsvis brug:
Tag 1-2 kapsler efter behov.

Som en del af en 15-dages rensning:
Tag 2 kapsler dagligt med et stort glas vand inden sengetid i 15 dage.

Gentag ikke udrensningen i minimum 6 uger 
Det anbefales at undgå indtagning af raffineret sukker, forarbejdet fødevarer og alkohol under den 15-dages rense periode for bedste resultat.

Foto: PR

15 Day Cleanse, VitaViva, 30 kapsler, 280 kr.
Fås online HER

Maintenance Cleanse, VitaViva, 90 kapsler, 215 kr.
Fås online HER

LÆS OGSÅ: Få en flad mave hurtigt


 

Læs mere om: