HUDPLEJE

IN tester ansigtsmasker

De fugter, opstrammer, giver glød og forskønner dit ansigt. Ansigtsmasker er ikke til at undvære og kan spare dig for et besøg hos kosmetologen. Hvilken maske er bedst?

TIL SKØNHEDSSØVNEN
Drink-up intensive overnight mask, 100 ml, 195 kr. fra Origins

Om produktet:
Masken lover at modvirke udtørret hud, reparere, genopbygge og genoprette balancen i huden.

Om oplevelsen: Dufter svagt af abrikos, og konsistensen er meget glat og smooth som en tyk creme, der påføres natten over, og som ikke skal skylles af. Den er fed og kan efterlade huden en lille smule klistret, hvis man kommer for meget på.

Virker den? Efter badet næste morgen mærkes effekten umiddelbart - huden føles blødere glattere og mere fugtet. Man føler sig fristet til at bruge den hver nat.
ìììì (4/5)

TIL LIGE FØR MAKEUPPEN
Youthful radiance camellia mask, 75 ml, 569 kr. fra Darphin

Om produktet:
Denne ansigtsmaske er specielt udviklet til moden hud og lover en øjeblikkelig, vedvarende aldersbekæmpende virkning ved hjælp af opstrammende ingredienser.

Om oplevelsen: Den bløde, cremede konsistens fordeles nemt på huden i et tykt lag, som anbefalet. Duften er en skøn blanding af neroli, lotus og pæon, så man får også en aromatisk forkælelse af duftsanserne.

Virker den? Denne maske kan redde dig, hvis du er træt og mangler akut fugt i huden. Dog er det svært at mærke en længerevarende effekt. Brug den gerne, inden du skal i byen, for at få en glat, fin og strålende hud under makeuppen.
ììì (3/5)TO I ÉN-MASKEN
Turnaround instant facial masque, 75 ml, 340 kr. Fra Clinique

Om produktet: En 5-minutters forkælende maske, der kombinerer fysisk og kemisk eksfoliering, samt forbedrer hudens farve og udstråling.

Om oplevelsen: Masken er, til testernes store overraskelse, ret grynet i konsistensen, hvilket kræver en smule tålmodighed, når den skal lægges på. Duften er fuldstændig neutral som alle Cliniques produkter.

Virker den? Hvis du døjer med fedtet hud, vil denne maske gøre underværker, da den giver et mat og velplejet look på kun 5 minutter. De små korn i masken sørger samtidig for at efterlade huden i en smuk og tydeligt nypoleret tilstand.
ìììì (4/5)DEN OPSTRAMMENDE
IN's favorit
Feel the difference perfecting mask, 60 ml, 545 kr. Fra Ole Henriksen

Om produktet: Denne maske lover at køle, fugte og opstramme huden, som efterlades med en klar og vital overflade.

Om oplevelsen: Indholdet af afrikansk rød te, granatæble og alge virker afkølende på huden og giver næsten associationer til frost, der bider i kinderne - det er forfriskende, og man er ikke i tvivl om, at masken arbejder og holder sit løfte om anti-aging.

Virker den? Ansigtsbehandlingen hos kosmetologen føles pludselig ikke helt så tiltrængt med denne lille ven i nærheden - og den lækre, bløde og glødende hud, som masken efterlader, er yderst tilfredsstillende.
ììììì (5/5)


TIL DEN MODNE, KRÆVENDE HUD
Super restorative replenishing comfort mask, 75 ml, 505 kr. fra Clarins

Om produktet: En styrkende maske til den hormonforandrede, modne hud. Masken er meget plejende og giver en frisk, jævn overflade til huden.

Om oplevelsen: Masken er tyk og cremet i konsistensen, og har du tendens til tør hud, vil din hud elske den. Duften er umiskendelig Clarins' rene, blide duft. Masken er næsten suget ind i huden efter 10 minutter, og resten fjernes nemt.

Virker den? Huden virker glat, blød og dejlig mættet med en sundt udseende overflade. En perfekt maske til den modne, mere tørre hudtype.
ìììì (4/5)Læs også:
IN tester håndcremer
IN tester volumen til lokkerne