HUDPLEJE

IN tester bodyscrubs

Det er vigtigt at fjerne de døde hudceller og tørre flager for at bevare en blød og smidig hud. Men hvilke cremer skrubber bedst? Vi har testet seks.Pennington, Hydrating Body Scrub, 200 ml, 199 kr.
Produktet:
Nærende sojabønne, grapefrugtolie, troldnød og fugtende kakaosmør er nogle af hovedingredienserne i denne scrub. Derudover indeholder den ingen parabener, mineralske olier eller syntetiske duftstoffer.
Resultatet: Scrubben er behagelig cremet i konsistensen og kornene små og fine. Duften er dejlig mild og naturlig, og huden efterlades med en glat og god fornemmelse.

4/5Nuxe, Soft-Skin Booster Body Scrub, 200 ml, 169 kr.
Produktet:
Ekstrakter fra ris, lychee, bambus og valnød er hovedingredienserne, som eksfolierer og udglatter hudens overflade. Denne scrub har en geléagtig konsistens, så du både vasker og skrubber kroppen på en gang.
Resultatet: Kornene er ret store, men virker ikke hårde, da selve geleen skummer op til et blødt sæbeskum og giver en behagelig eksfoliering. Det tager dog lidt tid at få skyllet det hele ordentligt af bagefter, til gengæld er huden velduftende, blød og lækker takket være den blødgørende andiroba-olie.

4/5Kibio, Exfoliating Body Scrub, 150 ml, 185 kr.
Produktet: En helt igennem økologisk bodyscrub i luksusklasse med ingredienser af tranebær, sheasmør og citrongræs.
Resultatet: Den herlige, friske duft af citrongræs er den rene fornøjelse. Kornene er lidt hårde, så vær forsigtig på sarte områder af kroppen. Man kan virkelig mærke den blødgørende effekt af sheasmør bagefter. Huden virker mere glat og blød og ikke spor tør.

4/5Molton Brown, Purify Ambrusca Body Wash & Polish, 200 ml, 235 kr.
Produktet: Denne scrub indeholder ingredienser af eksfolierende olivensten, franske grapeblade og lychee-ekstrakter, som er rige på antioxidanter. Den er ravfarvet, ret grov i kornene og dufter af Sydfrankrig og sol. Smart åbning i bunden med en knap, som skydes til siden, så man slipper for at skrue låget helt af.
Resultatet: Huden føles virkelig ren efter denne scrub, men den er ikke til den sarte hud med tendens til rødme. Kornene er nemlig ret hårde og grove, så den virker bedst på ru områder som albuer, knæ eller hæle.

3/5Sisley, Energizing Foaming Exfoliant, 150 ml, 575 kr.
Produktet: Konsistensen er nærmest en flydende, hvid gelé med meget fine, små korn i. Denne plantebaserede scrub er fyldt med essentielle olier fra blandt andet rosmarin og lavendel med en fin duft af samme.
Resultatet: Der kommer et fint, fint skum, når man begynder at massere scrubben ind i huden. Kornene virker små og blide mod huden. Scrub'en dufter forfriskende, men blidt af rosmarin. Hver eneste tørre plet er blevet glat, og hudens overflade får fornyet udstråling.

5/5

Nimue, Micro Exfoliating Enzyme, 200 ml, 399 kr.
Produktet:
Et professionelt kosmetologprodukt til hjemmebrug. Scrubben indeholder enzymer og silicamikrokorn, der opløses ved brug. Ved massage frigives jojoba-olie.
Resultatet: Man kan næsten ikke mærke de små korn, så det er en superblid scrub til selv den sarteste hud. Huden føles silkeblød og mere klar i farven efter brug - en ekstra bonus er, at huden absolut ikke virker tør eller irriteret.

5/5