HUDPLEJE

IN TESTER | Dagcreme

Redaktionschef, Christina Forsberg, har givet sig i kast med en serum og dagcreme, som eftersigende skulle neddæmpe rynker og furer. Læs resultaterne i artiklen.

Ingen undgår furer eller rynker i ansigtet, som alderen sætter ind. Selvfølgelig heller ikke undertegnede. Og særligt furerne i min pande kan give – nå ja – rynker i panden, for nu at blive i terminologien. Derfor var det med stor forventning, jeg tog L’Oréals nye skud på antiage-stammen i brug, nemlig deres Revitalift-serum og -dagcreme med en ekstraordinær høj koncentration af hyaluronsyre (som er en ekstremt fugtgivende ingrediens, red.).

Jeg kom et par dråber af serummet på panden og ved øjenomgivelserne morgen og aften og efterfulgte med dagcremen, som jeg brugte i hele ansigtet, dog kun om morgenen.

Selve designet på de to produkter hælder til den maskuline, kedelige side, ligesom den ret parfumerede duft også falder lidt ved siden af min smag. Men hvad så med virkningen?

Jo, begge produkter giver en umiddelbart blød hud med et mat skær, og allerede efter tre dages brug syntes jeg, furerne i panden var mindre synlige. Man skal dog endelig ikke bruge for meget af den effektive creme, da huden ellers ’fnulrer’ lidt – men tommelfingeren op for virkningen! Jeg er i hvert fald spændt på, hvad flere ugers brug af den ikke kan gøre ved min hud. 

Testet af redaktionschef Christina Forsberg

Revitalift filler (HA), serum, 30 ml, 125 kr. (fås online HER) og dagcreme, 50 ml, 25 kr. (fås online HER) begge fra L’Oréal Paris.

 
 
 
Læs mere om: