HUDPLEJE

IN TESTER | Få en glød mens du bader

INs skønhedskribent, Mia Due, har testet en ny selvbruner, der påstår at kunne give dig en sommerkulør, mens du bader. Læs hvordan det gik her.

Det kan føles som en jungle at finde ud af, hvilken selvbruner du skal give dig i kast med - og det er ikke uden risici. IN har sat skønhedskribenten på opgaven at lægge krop til en af de lovende og specielle slags, nemlig en tan-in-shower-lotion. Læs hvordan det gik herunder. 

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan bruger du selvbruner

Denne tan-in-shower lotion lover mig en solbrun glød blot efter 3 minutter. Det er en gradual tan, hvilket vil sige at den opbygger din kulør, for hver gang du bruger den. Ergo, du kan selv vælge, hvor brun du vil være – du vælger blot, hvor ofte du vil bruge den.

LÆS OGSÅ: Du behøver kun disse 3 hårprodukter resten af dit liv

Selve cremen er silkeblød og cremet – dog uden farve, så du kan ikke se, hvor du smører cremen på. Dette er lidt et minus, men når din hud er våd i badet, gør det cremen utroligt let af fordele. Jeg brugte den nøjagtigt, som jeg ville bruge en kropssæbe. Efter du har påført cremen, skal du lade den virke i 3 minutter. Tiden kan du bruge på at tage en hårkur i håret eller ordne dine fødder.
Jeg vaskede stille cremen af og duppede mig tør – og resultatet kunne ses med det samme. Jeg synes, det er en nem, hurtig og god løsning i stedet for spray- eller mousse-selvbruner, som ofte kan give streger eller blive for orange.

Denne lotion efterlader sig en olivenbrun kulør, som du selv kan styre dybden af. Det bliver i hvert fald min go-to de dage, hvor jeg ønsker at have bare ben i en kjole, men ikke føler jeg er brun nok.

Gradual Tan in Shower, St. Tropez, 200 ml., 114 kr.
Fås online HER

Herunder ses resultatet efter en påføring

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens maj-favoritter