HUDPLEJE

IN tester håndcremer

Vinteren er hård ved dine hænder, så det gælder om at investere i den rette håndcreme til dit behov. Vi har testet nogle af de bedste

1. Farvel tørhed

Sos Hand Cream, 50 ml, 30 kr. Fra Nivea
Om produktet:
Skulle afhjælpe tørre og sprækkede hænder og øjeblikkelig give en silkeblød fornemmelse.
Om oplevelsen:
Cremen dufter mildt og skønt, konsistensen er drøj, men stadig nem at smøre ud. Den efterlader dog hænderne med en ret fedtet fornemmelse, som en »film« på hænderne, også selvom der kun bruges lidt ad gangen.
Virker den?
Huden føles blød efter brug som lovet, og tørheden forsvinder også, ulempen er blot, at den fedter lidt rigeligt, så den er bedst, når der virkelig er behov.
ììì (3/5)

2. Håndcreme deluxe

The Hand Treatment, 100 ml, 715 kr. Fra La Mer
Om produktet:
Cremen lover at genoprette hudens udseende og give fugt til neglebånd. Anbefales også til hæle og albuer. Emballagen er enkel og nærmest underspillet i forhold til prisen.
Om oplevelsen:
Cremen er helt utrolig lækker i konsistensen og absorberes med det samme uden nogen fedtede fornemmelser. Duften er dejlig mild og ren uden at dominere.
Virker den?
Har du tendens til meget tørre hænder, skal du nok vælge en federe creme end denne. Men ønsker du en superlækker, fugtgivende creme til normale hænder, kan konsistensen her klare den.
ìììì (4/5)

3. INs favorit: En skøn duft af roser

Rose Hand Cream, 40 ml, 180 kr. Fra Jurlique
Om produktet:
Cremen lover at bevare fugtbalancen og gøre hænderne smidige og bløde med dybdevirkende fugt. Emballagen er troværdig i al sin enkelhed.
Om oplevelsen:
Konsistensen er rig, men fedter faktisk slet ikke, når den har fået lov til at trænge ind. Duften er herlig og meget naturlig. Det er en rosenduft, så det kræver selvfølfgelig, at du kan lide det.
Virker den?
Hænderne bliver seriøst bløde, og selv ru pletter og knoer bliver smidige allerede efter første gang. Den glatte fornemmelse holder længe, og at cremen oven i købet er økologisk, gør det kun bedre.
ììììì (5/5)

4. Hændernes musthave

Hand And Nail Treatment Cream, 100 ml, 165 kr. Fra Clarins
Om produktet:
Clarins-cremen er så enkel at gå til som resten af deres sortiment og lover lukus ud over bløde hænder i form af reducerede alderstegn på huden og stærkere negle.
Om oplevelsen:
Duften er ren og mild, kun svagt parfumeret i bedste - allerbedste - farmorstil. Cremen er dejlig blød og trænger overraskende hurtigt ind i huden.
Virker den?
Resultatet er skønne glatte, velduftende hænder med synligt mere velplejede negle og neglebånd. Et rigtigt musthave i tasken, men måske ikke nødvendigvis den rette til skituren.
ìììì(4/5)

5. Antiagepleje på tube

Biomains, 100 ml, 185 kr. Fra Biotherm
Om produktet:
Den hvide, enkle emballage afspejler godt Biotherms rene look. Ud over glatte, bløde hænder loves der både negle- og antiagebehandling til hænderne.
Om oplevelsen:
Duften er frisk og let blomstret uden at overdøve. Cremens konsistens virker drøj og alligevel nem at smøre ud.
Virker den?
Det tager lidt tid for cremen at trænge helt ind, men til gengæld er der dømt glatte, bløde hænder med en langtidsholdbar virkning. Det er svært at gennemskue, hvor meget den direkte gør for neglene, men de ser fine og blanke ud bagefter.
ìììì(4/5)Se skønhedsredaktørens vinterfavoritter her!