HUDPLEJE

IN TESTER | LING Signature Facial hos Anita Falslund

INs digitalredaktør, Stine Hasselsteen, har testet LINGs berømte signaturbehandling hos Anita Falslund – læs bedømmelsen her

Ling Skin Care er efterhånden blevet et populært hudplejemærke i Danmark bl.a. pga. deres signaturbehandling, som eftersigende skulle være en af de bedste metoder til at eksfoliere huden, fjerne døde hudceller og rense porerne i dybden. Jeg var derfor nysgerrig efter at prøve behandlingen og bestilte en tid hos kosmetolog Anita Falslund.

Da jeg bookede min tid, skulle jeg lige væbne mig med lidt tålmodighed, men det var samtidig med til at skærpe min nysgerrighed for at prøve behandlingen. Når du træder ind hos Anita, er det ikke som hos mange andre skønhedsklinikker, da hun har sin klinik i sit eget hjem. Men det betyder ingenting – tværtimod følte jeg en tiltrængt ro fra hverdagens trommerum fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren.

LÆS OGSÅ: 3 læbestifter du MÅ prøve

Behandlingen starter med et afstressende duft-ritual, hvor jeg med dybe vejrtrækninger indånder beroligende lavendelaroma, og Anita trykker mine skuldre roligt ned. Ritualet er simpelt, men får mig for alvor ned i gear, og jeg slapper af.
Derefter afrenser Anita huden og påfører frugtsyre under damp, så huden kan blive helt ren og klar til behandlingen. Frugtsyren prikker lidt i huden, og det føles aktivt, men det svier ikke.
Når frugtsyren har virket under dampen, eksfolieres huden blidt med en mandelscrub, som dufter helt fantastisk.

Efter scrubben kommer vi til dybderensen, som er en meget vigtig del af behandlingen. For mig personligt er den en lidt smertefuld affære, da mine urenheder desværre ligger dybt i huden, og jeg glæder mig faktisk til, at det er overstået. Min hud er rød og hævet, men det fortager sig hurtigt. Det skal i den sammenhæng siges, at jeg efterfølgende er kommet hos Anita et par gange med en måneds mellemrum, da hun netop anbefalede, at en problematisk hud som min får en månedlig dydberens. Jeg kan efterfølgende se, at det har gjort en stor forskel, og selve dybderensen gør også mindre og mindre ondt, da urenhederne er mindre og færre.

Efter dybderens bruger hun en syre- og kornfri peeling for at "tømme" resten af porerne, og derefter bruger Anita en højfrekvens maskine, som ilter cellerne, desinficere huden og gør rødmen oven på dybderensen mindre.

LÆS OGSÅ: Tricket der gør din øjne smukkest

Som afslutning på behandlingen bruger hun to masker: Den første er en rensende lermaske med troldhassel, som desinficerer og sammentrækker porerne igen. Den sidste maske er en fugtgivende maske med aloe vera og ginseng, som Anita masserer ind med en grøn jadestensrulle .

Endeligt smører hun mig ind i serum og creme efter min hudtype og udfører et roligt og behageligt opvækningsritual, på samme måde som vi startede.

Udover at det har været en meget afslappende og skøn oplevelse, så har min hud aldrig været pænere. Den er renset i bunden, iltet, gløder og vigtigst af alt, har jeg færre urenheder.

Anita Falslund og Ling Signature Facial – som hun i øvrigt vandt en Danish Beauty Award for tidligere i år – kan kun få de allerbedste anbefalinger fra mig og jeg håber, jeg snart får mulighed for at komme forbi hendes kyndige hænder igen. 

Anita Falslund:
Artillerivej 160, 5. sal, lejlighed nr. 3, 2300 København S
Telefon: (+45) 22 50 49 24
Mail: [email protected]

www.anitafalslund.dk

Husk at tilmelde dig INs nyhedsbrev lige HER - så er du altid opdateret på det bedste inden for mode, skønhed og sundhed!