HUDPLEJE

IN tester: Stram op!

Få en fin overflade på din hud og slip af med appelsinhuden – lover produkterne


Blød hud og eminent duftoplevelse Body Excellence Intense Hydrating Milk Comfort and Firmness fra Chanel, 200 ml, 480 kr. IN'S FAVORIT!
Om produktet: Cremen har et højt indhold af sheasmør og tilbyder ultimativ pleje til huden med en beroligende effekt. Derudover indeholder den soft focus-pigmenter, der fanger lyset og giver huden en ensartet overflade og en strålende glød.
Om oplevelsen: Den smukke, hvide flaske er med en praktisk pumpe, som gør det nemt at dosere, og er sådan en, man gerne vil have stående fremme på badeværelset. Konsistensen føles luksusagtig mod huden, og duften er en lækker, diskret blomsterduft med noter af lotusblomst, syren og hibiscus.
Virker den? Huden virker klart mere fugtet, og hudens overflade fremstår flot og fin. Den opstrammende effekt er lidt svær at fornemme, men alligevel er testeren ovenud tilfreds med cremens helhedseffekt på huden.
Mens du sover Celluli Laser fra Biotherm, 200 ml, 385 kr.
Om produktet: Cremen siges effektivt at mindske tegn på og kontrollere cellulitis i løbet af 10 nætter. Fedtforbrændende ingredienser hjælper med at minimere lagring af fedt i kropsdepoterne. Skal masseres ind fra anklen op til taljen.
Om oplevelsen: Den sartgrønne gelé-creme er ultralet i konsistensen og trænger hurtigt ind i huden. Duften virker dejlig aromatisk og behagelig at falde i søvn på.
Virker den? Det virker, som om huden har fået en all-over forbedring, den virker glat, smidig og blød. Strækmærkerne virker også mindre synlige, så umiddelbart gode resultateter på kort tid.
Testens billigste My Silhouette! fra Nivea, 200 ml, 110 kr.
Om produktet: Denne creme skal formindske ophobninger af fedtmolekyler i cellerne, reducere hudens konturer måleligt med op til 3 cm på 4 uger og aktivere hudens stofskifte.
Om oplevelsen: Cremen har en forfriskende grøn farve og en afkølende effekt på huden. Duften af hvid te er let og behagelig.
Virker den? Det testede område på maveskindet føles tydeligt blødere og mere lækkert, men om det er blevet strammet op er svært at spore.
Aromavidenskab på flaske Body Creator fra Shiseido, 200 ml, 440 kr.
Om produktet: For at opnå maksimal effekt har Shiseido skabt en creme, der ikke er let eller nem at fordele glat på huden, men ved at øge mængden af duft, kombineret med den fysiske massage-effekt vil du se resultater på såvel kroppens form som på cellulitis.
Om oplevelsen: Selve produktet ser stilfuldt ud i emballagen og ligner ikke umiddelbart en anti-cellulitis-creme. Duften er lidt speciel, som om den er proppet med æteriske olier, dog får man følelsen af, at den er effektiv. Konsistensen er meget flydende og svær at styre, men når den med lidt tålmodighed er påført, giver den en kølende fornemmelse på huden.
Virker den? Huden virker fugtet uden at blive fedtet, men igen er det svært at fornemme meget iøjnefaldende resultater. Dog et stort plus med den fugtgivende fornemmelse.
Minimerer strækmærkerne Perfect Slim Coach fra L'Oréal paris, 200 ml, 130 kr.
Om produktet:
Gelé-cremen indeholder Caffeine FX, som aktiverer nedbrydningen af fedtdepoter og gør silhuetten mere jævn og fast. Masseres på 1-2 gange dagligt.
Om oplevelsen: Selve indpakningen med de skrappe farver stemmer ikke helt med den diskretion, de fleste ønsker om omkring deres cellulitis-problemer. Når det er sagt, er den grønne mentolduftende creme supernem at påføre og lækker i konsistensen. Det blev hurtigt en naturlig del af aftenrutinen at påføre cremen.
Virker den? Det er svært at se en decideret effekt på appelsinhuden, men strækmærkerne syner mindre tydelige.


Se også:
IN tester: Ansigtsmasker
IN tester: Håndcremer