HUDPLEJE

Ugens udvalgte skønhedsfund | Den blødeste renseolie

Opskriften på en flot hud er en hud, som bliver renset hver eneste dag. Og her er en renseolie, som INs skønhedsekspert, Silke Grane er blevet temmelig vild med.

Rensecreme, rensesæbe, renseskum, renseservietter, rensevand - der findes mange slags renseprodukter til ansigtet. Det gælder egentlig bare om at finde det, som passer bedst til dit temperament og selvfølgelig din hud. INs skønhedsekspert, Silke Grane anbefaler denne milde og nærende renseolie.

Mild og nærende renseolie til moden hud

Jeg ved godt, at det kan lyde lidt frelst, men jeg er temmelig religiøs omkring det at rense huden. Og med det mener jeg, at jeg renser den hver eneste dag.

I mine yngre dage var jeg ikke lige flittig til det og så kom regningen med det samme, huden blev trist og kedelig i overfladen og der kom nemmere urenheder og små knopper. Men med årene har jeg selvfølgelig lært, at det ikke går at springe lige præcis dét step i hudplejen over og jeg nyder faktisk at bruge et minut eller to på at rense og pleje huden ordentligt.

LÆS OGSÅ: Ugens udvalgte skønhedsfund | Luksus renseolie

Jeg har testet et hav af renseprodukter og kan godt lide, at det er nemt og effektivt. Som regel ender jeg med at bruge en Micellair vand, men når min hud virker tør, skifter jeg gerne til en mere fugtgivende rens som denne renseolie fra Elemis.

Jeg kendte ikke mærket før det landede på hylderne i Magasin og jeg fandt ud af, at det allerede har vundet adskillige priser i udlandet. Og jeg må helt ærligt indrømme, at jeg allerede er ret vild med flere af deres produkter.

Først og fremmest kommer denne lækre renseolie i en praktisk pumpeflaske, som gør det nemt at dosere den flydende olie. Et enkelt pump er nok til hele ansigtet og renseolien skal masseres direkte ind på den tørre hud, hvilket føles rigtig dejligt, blødt og nærende.

Efter et øjeblik, emulgeres olien med en smule vand og skal igen masseres rundt på huden. Nu kommer der en mælkeagtig skum, som er helt let og nemt kan skylles af med lunkent vand. Huden bliver så fin og ren uden at føles fedtet, men bare blød og smidig. Jeg bruger denne renseolie om aftenen og følger derefter op med en natcreme. Nemmere kan det ikke blive og jeg kan kun anbefale denne renseolie til dig med tør eller moden hud.

Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil, Elemis, 195 ml, 365 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: Ugens udvalgte skønhedsfund | Hårolie der giver glans i fint hår