HUDPLEJE

Ugens udvalgte skønhedsfund | Et eksklusivt alternativ til parfume

En parfume kan nemt virke meget overvældende, især når vi bruger den på de mere gængse steder på kroppen som hals og håndled. Men der finds et lækkert alternativ til din normale parfume.

Der findes forskellige måder at bruge en duft på og denne kropsspray er et virkelig lækkert og lidt lettere alternativ i sommervarmen. INs skønhedsekspert, Silke Grane er faldet pladask for denne duft og måden den bruges på.

Hvis man kan beskrive noget som duftende af sommer og sol, må det være denne lækre kropsspray fra designeren Tom Ford. Duften kan ikke blive mere eksotisk og sexet med noter af kokos, blomster, varm amber og ylang ylang, men den har også noget meget ekstravagant over sig.

LÆS OGSÅ: Vogue-legende lancerer parfume

Ekslusivt alternativ til parfume med blærerøvseffekt

Jeg bliver i hvert fald straks hensat til St. Tropez med kvinder i bikini med hvide tunikaer smidt over, strandhår og en gylden hud. Uhm, den oser af sommer og sol! Og netop fordi den kommer i form af en kropsspray, bliver duften mere luftig og let, men alligevel er det en duft som holder godt. Prøv at spraye den oven på din hud når du lige har fordelt din bodylotion, så får den lige lidt ekstra holdbarhed.

Og så er der emballagen, som Tom Ford også er mester i. Spraydåsen, som er lidt større en en deodorant, er enkel og elegant i sit udtryk i hvid og guld - og den må i hvert fald gerne stå fremme på mit badeværelse for den blærerøvseffekt, den har. Rigtig god sommer til jer derude!


Soleil Blanc All Over Body Spray, Tom Ford, 150 ml, 450 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan bliver du sommerklar fra top til tå

Læs mere om: