HUDPLEJE

Ugens udvalgte skønhedsfund | Luksuscreme – er den pengene værd?

Skønhedsekspert Silke Grane har testet en af de helt dyre luksuscremer på markedet. Læs hendes oplevelse og om den er pengene værd.

Er de dyre cremer virkelig bedre end de billige? INs skønhedsekspert, Silke Grane, har sat sig for at lade det komme an på en prøve. Læs om hendes oplevelse her:

Jo ældre jeg bliver, jo mere går jeg op i min hudpleje - for der skal selvsagt mere og mere til at holde den så glat og velplejet som muligt. Men med denne nye kraftfulde duo kan jeg i hvert fald både se og mærke forskel.

Det er sjældent, at jeg virkelig kan se eller mærke den helt store forskel på dyr og billig hudpleje, men her er der ingen tvivl.

Først og fremmest er jeg vild med konceptet, at der er en dag- og natcreme i én og samme beholder, dog adskilt indeni naturligvis. Det lyse rør indeholder en dagcreme med SPF 30 og den mørke en natcreme.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | 3 store makeup tendenser

Så det er nemt at tage cremerne med på ferie, for der er ikke andet man skal bruge end netop disse to cremer - i hvert fald ikke, hvis du spørger mig. Min hud har fået det så godt, at jeg helt glemte at bruge både serum og øjencreme - og det siger ikke så lidt.

Cremerne siges at modvirke tre typer rynker, nemlig dem vi får fra solen, de mimiske rynker (de ses ofte i panden og mellem brynene) og så de almindelige rynker, som bare kommer naturligt med alderen.

Personligt tror jeg ikke på, at en creme kan fjerne rynker, men denne gør virkelig en forskel. Min hudtone er blevet meget mere jævn og min hud ser generelt mere udhvilet og ensartet ud - også på travle dage. Der er endda nogle, der har spurgt, hvad jeg har gjort ved min hud. I starten tænkte jeg ikke over det, men nu kan jeg også selv se det. Makeuppen lægger sig pænere og jeg synes også, at der skal lidt mindre til end ellers.

Effekten kommer ret hurtigt, allerede efter 14 dage kunne jeg se en forbedring i huden og så har jeg ellers bare haft den pæneste hud længe.

Skal jeg sige én ting, som jeg ville ønske var anderledes, så var det, at der var mere i. der er kun 25 milliliter af hver creme, så det er en dyr fornøjelse. Men jeg vil gerne spare op til en ny alligevel!

Line Interception Power Duo, La Prairie, 50 ml, 2.400 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: VIDEOGUIDE | Sådan får du de perfekte øjenbryn