HUDPLEJE

Ugens udvalgte skønhedsfund | Økologisk kropsolie

Det er ikke kun ansigtet, som skal have pleje og glød. Nu skal armene og benene snart luftes. INs skønhedsekspert, Silke Grane, har fundet en skøn kropsolie, som giver pleje og fugt til huden, så både arme og ben kan luftes i forårssolen.

Kropsolie til den tørre vinterhud

Den god følelse af at smøre kroppen ind i et rent og økologisk produkt helt uden tilsætningsstoffer. Og denne kropsolie har tilmed en ekstra bonus. INs skønhedsekspert, Silke Grane, har udvalgt denne kropsolie som ugens udvalgte skønhedsfund. Læs hendes anbefaling og find af, hvad der gør denne kropsolie til noget helt særligt.

Denne kropsolie er skøn og økologisk og perfekt til de første dage, hvor armene og benne skal luftes. Olien dufter ikke kun godt, men den giver også huden næring og plejer i en særlig grad. Olien stammer fra Italien, og er propfyldt med antioxidanter fra appelsin, gulerod og abrikos.

Emballagen er helt enkel i sort glas. Et elegant udtryk og så er emballagen ovenikøbet nedbrydelig efter brug.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Sheet-masker til alle formål

Det, som jeg rigtig godt kan lide ved denne olie, er, at den dufter mildt og giver huden en smuk glød og glans. Den giver den tørre hud på benene en fin overflade, så benene ser pæne og velplejede ud.

Et tip til dig, der ikke bryder sig om for meget olie, (hvilket jeg ikke selv gør), så tag den på direkte efter badet. Dup kroppen forsigtigt med et håndklæde uden at fjerne alt vandet, og smør derefter olien på den varme og fugtige hud. På den måde bruger du ikke så meget olie ad gangen, den er nemmere at fordele, og varmen hjælper huden med at optage olien hurtigere.

Foto: PR

Mærket er helt nyt i Danmark, så den findes endnu ikke så mange steder, men du kan købe den online HER
Vitalize Body Oil, Bottega Organica, 100 ml, 440 kr.

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit | Gulddråber