HUDPLEJE

Ugens udvalgte skønhedsfund | Quick-fix ansigtsbehandling

I travle perioder som fx under modeugen, er det godt at have produkter ved hånden, som fungerer som et effektivt quick-fix. INs skønhedsekspert Silke Grane er vild med dette produkt som lynansigtsbehandling.

Jeg går meget op i min hudpleje, men det er ikke altid, jeg har tiden eller orker at stå med alverdens produkter for at få et hurtigt resultat. Derfor er denne lynbehandling blevet fast inventar på mit badeværelse.

Det er oftest i weekenden jeg har tid til at forkæle mig selv med ansigtsmasker, eksfoliering af huden og andre ting, som giver huden et flot boost. Men jeg har også dette lille trylleprodukt fra REN, som virkelig fungerer super godt,når huden ser træt og grå ud.

LÆS OGSÅ: Ugens udvalgte skønhedsfund | Velduftende hår

Dette produkt fungerer som en lille forvandlingskur og bruges lige efter, du har renset din hud. Konsistensen er lidt grynet og fordeles i hele ansigtet, og så masserer du kort produktet ind med våde fingre for at aktivere ingredienserne. Det skal derefter sidde på í kun ét minut og så skylles af igen.

Du kan måske mærke, at den arbejder i huden - det kan jeg i hvert fald. Duften er lidt metallisk, som det ofte er, når der er koncentrerede mængder C-vitamin i, men duften forsvinder igen. Og når man først har set virkningen, kan man godt leve med at det lige dufter lidt mærkeligt. C-vitamin er også den ingrediens, som sørger for at huden får en synlig klarere overflade og frisk udstråling. Og jeg mener virkelig, at det kan ses med det samme. For det meste har jeg brugt produktet om aftenen, men vælger du at bruge den om morgenen, vil du også føle at makeuppen lægger sig bedre på huden. Husk at bruge en nærende creme til sidst, så du får en fugtmættende, strålende hud.

Flash Rinse 1 Minute Facial, REN, 449 kr.
Fås online HER 

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Sådan passer du på din hud om vinteren