HUDPLEJE

Ugens udvalgte skønhedsfund | Quick fix-masken

Har du brug for hurtig SOS-hjælp til en træt og trist hud? Skønhedsekspert Silke Grane har fundet ugens mest effektive ansigtsmaske, som får din hud til at stråle igen.

Ikke nok med at denne nye ansigtsmaske fra Tromborg er særdeles aktiv med naturlige ingredienser, men den giver også et hurtigt resultat.

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit: Få din neglelak til at holde – og holde – og holde

Jeg er altid på jagt efter hudplejeprodukter, hvor man virkelig kan se en forskel bagefter. Derfor er jeg også meget begejstret for denne nye ansigtsmaske, som både har en eksfolierende og udglattende effekt. Først og fremmest er den spækket med økologiske frugtenzymer fra kiwi og grapefrugt, som sørger for at eksfoliere huden og opløse de døde hudceller, som kan tilstoppe porerne.

Masken indeholder også nogle forholdsvis store jojobakorn, der er fremstillet af jojobavoks og dermed meget milde mod selv sart hud (som jeg selv har). Jeg har ikke skrubbet særligt hårdt på huden, men blot masseret masken ind og ladet den sidde i de anbefalede 5-10 minutter. Allerede efter et par minutter kunne jeg mærke, hvordan enzymerne arbejdede på huden, masken prikker en anelse – og det elsker jeg, for så ved jeg, at der sker noget.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Ingrediensen der giver dig en flottere hud

Efterfølgende skal masken bare skylles af og her må jeg sige, at man liiige skal være lidt tålmodig med jojobakornene, som kan være lidt svære at få af. Så brug en lille vaskeklud til at fjerne masken med, det er en stor hjælp! Til gengæld er det det hele værd, for så snart huden er renset, og den har fået lidt creme på, stod jeg tilbage med den mest glatte, fine hud – uden den mindste rødmen eller irritation. Dette er virkelig en super ansigtsmaske, hvis du vil se resultater med det samme.

Enzyme Peeling Facial Mask, Tromborg, 50 ml, 660 kr.
Fås online HER