HUDPLEJE

Ugens udvalgte skønhedsfund | Rens med olie

Føler du, at din hud føles et nummer for lille, når du har renset dagens makeup af? Så kunne denne olie blive din nye bedste ven til tør, sart eller dehydreret hud.

INs skønhedsekspert, Silke Grane, har udvalgt denne uges skønhedsprodukt, der kan redde din hud, hvis den er tør, sart eller dehydreret her i vinterkulden.

Rens med olie og undgå tør og stram hud

Det lyder sikkert helligt, men uanset hvor sent jeg kommer i seng, prioriterer jeg altid at få renset huden. Måske særligt derfor, er jeg altid på jagt efter et effektivt, men blidt renseprodukt, som ikke udtørrer huden.

Selv den dyreste, bedste creme kan ikke hjælpe dig med at bevare huden pæn, hvis ikke du sørger for at få den renset dagligt. Personligt renser jeg kun huden med vand om morgenen, da den ellers bliver for tør, men til gengæld bruger jeg tid på at rense huden ordentligt hver aften med et renseprodukt.

Én ting er, at jeg skal fjerne makeuppen om aftenen, men huden i sig selv skal også renses. Så hvis jeg har haft lidt ekstra makeup på, kan jeg finde på at rense huden to gange.

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit | Mirakel-olie til ansigtet

Denne renseolie er ikke som mange andre renseolier, for den er meget lettere i konsistensen og nem at vaske af, så der er ikke nogen fedtet fornemmelse efterfølgende. Jeg masserer den direkte ind i huden og emulgerer derefter olien op med lidt vand, så der kommer en lille smule skum - meget lidt.

Derefter skal det hele bare skylles af med vand og huden er fuldstændig ren, blød og smidig. Jeg har altid undgået at bruge olie på øjnene, da jeg synes, at øjenlågene kan blive lidt tunge af olien når jeg vågner næste morgen. Men det gør jeg slet ikke med denne, den er så let i det, at du også trygt kan bruge den på øjnene.

Olien kommer med en praktisk pumpe, så du nemt kan dosere mængden - et enkelt pump er nok! Hvis du også renser ansigtet om morgenen, er denne olie også god at tage med i bruseren. I hvert fald er der ingen undskyldninger for, ikke at få renset huden i et snuptag.


Replenishing Cleansing Oil, Elizabeth Arden, 200 ml, 220 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Ugens udvalgte skønhedsfund | Quick-fix ansigtsbehandling