HUDPLEJE

VIDEOGUIDE | Sådan giver du din vinterhud glød og kulør

Vinteren nærmere sig, og det betyder for mange af os, at vi bliver blegere og mister vores sommerglød. Fortvivl ej, INs skønhedsskribent Mia Due, viser dig step by step, hvordan du får en lækker vinterhud med ekstra glød og en solrig kulør.

Step-by-step guide | Giv din vinterhud glød og kulør

Det uundgåelige nærmer sig med hastige skridt – vinteren bringer nemlig ikke kun kulde og blæst, men også en blegere kulør, samt tør og trist hud hud.

LÆS OGSÅ: Sådan giver du din vinterhud en smuk glød

IN giver dig 4 tips og tricks, du kan tilføje til din makeuprutine, som giver dig et mere friskt look – med den helt rette glød og kulør.

Se videoen nederst i artiklen, eller læs step-by-step guiden her:

Step 1 | Snyd dig til en mørkere kulør

Hvis du ikke er fan af selvbrunere, men stadig gerne vil have lidt kulør, kan dette være et produkt for dig.

Dette er en fugtgivende ansigtsmaske, du bruger om natten og som samtidig giver en smule farve. Du kan selv vælge, hvor ofte du vil bruge den, alt efter hvor mørk en kulør du ønsker. Med dette produkt får du den helt rette, diskrete sommerglød, uden at blive hverken orange eller få streger – og så smitter den ikke af på pudebetrækket!

Self Tanning Night Moisture Mask, Vita Liberata, 350 kr. Kan købes online HER

Step 2 | Foundation i mørkere nuancer

Du skal absolut ikke være bange for at bruge en foundation, der er en tone eller to mørkere end din vinterhud. Du skal blot sørge for at give dig tid til at arbejde produktet ordentligt ind i huden. Sådan undgår du kanter og en mørk overgang. Brug en beautyblender for det bedste resultat!

TIP! Får at opnå ekstra glød kan du blande din foundation med ’flydende glød’ fra Giorgio Armani – din hud bliver smuk!

1: Time Frame Future Resist Foundation SPF20, Delilah, 340 kr. Kan købes online HER
2: Original Pink + Cleanser, Beautyblender, 200 kr. Kan købes online HER
3: Fluid Sheer 14, Giorgio Armani, 380 kr. Kan købes online HER 

Step 3 | Let sol og glød

Et ekstra snydetrick til den smukke hud med glød, ligger i din bronzer og highlighter, eksempelvis denne lækre duo stick fra Dior. Den mørke ende af sticken skal på de steder, hvor solen normalt ville give lidt ekstra farve om sommeren, samt de steder du har (eller vil have) skygger. Dette er under kindbenene, det øverste af panden og på næsetippen.

Du skal ikke blive bange for den kraftige farve – det kan se lidt voldsomt ud. Men så længe du blender den fint ud, opnår du kun et smukt solbrunt resultat. Highlighteren lægger du de steder, hvor lyset vil reflektere din hud, altså på toppen af kindbenene, langs næseryggen, det midterste af panden og på huden lige over overlæben.

Diorblush Light and Contour Sculpting Stick Duo 002 Medium Contour, Dior, 345 kr.
Kan købes online HER

Step 4 | Ekstra glød, hvis du ønsker

Hvis du vil have ekstra glød i din hud – og friske kinder, så er en creme blush den bedste løsning.

At styre uden om den pudrede blush, kan være en god ide, da dit look kan blive for mat og fladt at se på. Hvorimod en creme blush, vil give en naturlig rosenrød glød på dine kinder – der blot vil få det til at ligne at du lige har været ude i vinden et kort øjeblik. Du opnår et frisk og sundt look ved at duppe balmen på dine kinder, med fingrene.

Chubby Stick Cheek Colour Balm, Clinique, 215 kr. Kan købes online HER

Hvis du ønsker at gå all in, når det kommer til at highlighte og give din hud en ekstra glød, kan du som det sidste bruge en pigmenteret highlighter i pudderform.

Dette vil give en glød, som man ikke vil kunne undgå at bemærke. Blot påfør highlighteren de samme steder, som du gjorde med din cremede highlighter. Det er selvfølgelig op til én selv om man vælger blot én af delene eller begge.

Glow Kit That Glow, Anastasia Beverly Hills, 520 kr. Kan købes online HER 

LÆS OGSÅ: VIDEOGUIDE | Sådan lægger du den perfekte foundation

LÆS OGSÅ: STEP-BY-STEP | Sådan får du skinnende hår - alt efter din hårtype