HUDPLEJE

Vil du gerne have smuk hud?

Man siger, at skønhed kommer indefra – og der er faktisk noget om snakken. For hvis du vil have det optimale resultat og bevare sundheden i din hud, gælder det om at supplere dine daglige hudplejerutiner med kosttilskud.

Vores hud påvirkes af vores livsstil, og det er nok de færreste, der kan sige sig helt fri for stress, for meget sukker og alkohol og for lidt søvn − i hvert fald i perioder. Og det sætter alt sammen sine spor i huden.

For de fleste er det naturligt at forkæle huden dagligt med plejende cremer, nærende masker og nænsomme renseprodukter. Men mange glemmer at pleje huden indefra. Og det er vejen frem at give de daglige hudplejerutiner følgeskab af kosttilskud, hvis du virkelig vil forkæle din hud og give den en sund og strålende glød.

LÆS OGSÅ: Sådan fjerner du hudorme

At det kan være nødvendigt at fodre huden med lidt ekstra pleje indefra kan skyldes mange ting. Alder og hormoner kan være nogle af dem, ligesom tør eller sensitiv hud også kan være årsagen. På samme måde er det også individuelt fra hudtype til hudtype, om der er mest brug for vitaminer, olier eller ekstrakter.

LÆS OGSÅ: Hvilke vitaminer skal der være i din hudpleje? 

Kosttilskud til din hud 

Moden hud

Er din hud moden − det betyder, at du er over 30 år − kan det være en god idé at starte på kosttilskud, som indeholder A-vitamin. A-vitaminen reducerer rynker, fine linjer og mindsker mørke rander under øjnene

Tør hud

Ekstra fugt er selvfølgelig særligt godt, hvis du har tør hud, men faktisk har alle hudtyper godt af naturlige fedtstoffer fra olie, og det er en god måde at blive smurt indefra på. Spis Omega 3-kosttilskud og se en stor forbedring på både huden og på dit hår og dine negle.

Trist hud

Mineraler som magnesium, silicium, jern og zink påvirker både hud, hår og negle. Derfor er det vigtigt at vi får rigeligt med disse mineraler, hvis du vil holde huden spændstig og give den et sundt og rent look.

LÆS OGSÅ: Sådan løser du hudproblemer med en hjemmelavet ansigtsmaske 

Husk vand!

Vores hud er ikke blot kroppens største organ, den har også en afgørende funktion for vores sundhed. Den virker nemlig som en beskyttende barriere mod bakterier, kemikalier og andre skadelige stoffer. Den sikrer, at vi ikke tørrer ud ved at forhindre, at der fordamper for meget vand for kroppen. Derfor er rigeligt vand afgørende for, at huden kan fungere optimalt − og for at vi plejer den bedst muligt.

Man siger, at skønhed kommer indefra – og der er faktisk noget om snakken. For hvis du vil have det optimale resultat og bevare sundheden i din hud, gælder det om at supplere dine daglige hudplejerutiner med kosttilskud

Få smuk hud med disse produkter

Få smuk hud indefra

LÆS OGSÅ: 5 vitaminer til smukkere hud