HUDPLEJE

Vinterhjælp til din hud

De fleste oplever en mere irriteret hud om vinteren. Tørhed er det første tegn på, at hudens barriere lider, derfor er det vigtigt at forebygge og pleje huden med de rette produkter, så den kommer fin og hel gennem de kolde måneder.

1. Fugt om øjnene
Brug gerne en meget fugtgivende creme til området omkring øjnene, når det er koldt. Bobbi Browns Hydrating Eye Creme er let og behagelig og dejlig cremet i konsistensen. Øjencremen kommer i et brugbart sæt sammen med rejsestørrelser af Face Cream (15 ml), Lathering Tube Soap (15 ml) og Intensiv Skin Supplement (3 ml). Hydrating Eye Set er en limited edition, 310 kr.

2. Til sarte kinder
Cykler du rundt eller er meget ude, har dine kinder brug for ekstra beskyttelse. Barrier Repair fra Dermalogica er en let, vandfri fugtcreme, som bruges under dagcremen og som reparerer og styrker lipidbarrieren, beskytter huden mod dehydrering, og skaber en ikke-fedtende, fløjlsagtig overflade. 30 ml, 350 kr.

3. Fine læber
Helende kamille og beskyttende vitamin E er nogle af ingredienserne i Nimues effektive læbepomade Hydro Lip Treatment. Den sørger for bløde, velplejede læber hele dagen. 110 kr.


Se også:
Lækre vinterlokker