SKØNHED

Hvor langt kan du gå uden kniv?

IN viser dig, hvordan du kan forkæle dig selv og din hud, uden brugen af kniv – i tre forskellige størrelser.

Skønhedsbehandlinger i alle størrelser. Fra dagligdagens enkle rutiner, som kan hjælpe i det små, til månedlige behandlinger og de indgreb, der for alvor forandrer huden, uden brug af kniv. Vi viser dig, hvordan du kan forkæle dig selv og din hud- på tre forskellige måder. 

Small

Kan du mærke på din hud, at alderen kommer snigende, så kig dine daglige rutiner efter i sømmene og se, hvad der skal til for i det mindste at holde fast i status quo. Hvis du dagligt renser din hud, bruger målrettet cremer, serummer og olier, er du godt på vej – og her får du flere tip til at bevare glød, spændstighed og et frisk look.

Øjne

Sjælens spejl bliver de kaldt. Dine øjne er en enorm vigtig del af dit ansigt. Smilerynker er charmerende, men poser og mørke rander er med til at få os til at se trætte, uoplagte og ældre ud, end vi er. Invester i en god øjencreme, og dup den på både morgen og aften. Den sarte hud omkring øjnene har brug for særlig pleje – din ansigtscreme er ikke nok. Skjul de mørke rande med en god concealer med rødlig pigmentering, som mindsker de blålige toner.

 

 

 

Miild, Concealer, 240 kr. Kan købes online HER 
Foto: PR

Miild, Concealer, 240 kr. Kan købes online HER 

Bryn

Pæne, veldefinerede bryn giver dig ikke blot et stærkere udseende, de danner rammerne for dit ansigt. Lad dine bryn være så naturlige som muligt. Pluk dem ikke for meget. Fjern kun de hår, som dukker op uden for brynets linjer. Køb en god brynpen eller brynpudder og tegn dine bryn forsigtigt op. Gør dem ikke for mørke, men brug farven til at skabe fylde i brynene og give dit ansigt karakter.

Nilens Jord, Brow Powder, 175 kr. Kan købes online HER 
Foto: PR

Nilens Jord, Brow Powder, 175 kr. Kan købes online HER 

Hud

Slaphed og rynker kommer stille og roligt snigende med alderen, om vi vil det eller ej, men der er nogle ting, vi selv kan gøre for at holde alderstegnene fra døren. Fugt er nøglen til trivsel for huden, men begynd også med hårdere skyts som antiage-produkter. Ud over hverdagsrutinerne så husk lidt ekstra forkælelse i form af masker, skrubbecremer og peeling.

Pigmentforandringer

Mange kvinder lider af pigmentforandringer i større eller mindre grad. De kan være kommet efter en graviditet eller være skader fra solen. Markedet vrimler med produkter, som er velegnede til mindskning af pigmentforandringer – her er peeling, masker og målrettede cremer vejen frem.

BioOil, 220 kr. Kan købes online HER 
Foto: PR

BioOil, 220 kr. Kan købes online HER 

LÆS OGSÅ: Hvilke vitaminer skal der være i din hudpleje? 

Medium

Du går op i dit udseende. Du har allerede hverdagsrutinerne på plads, men har brug for professionel hjælp til at få det bedste frem i din hud, krop og dit hår. Du har derfor taget skridtet ud i behandlinger hos eksperter. Selvforkælelse og gode behandlinger er vejen frem.

Øjne

Kosmetolog Anita Falslund fra klinikken af samme navn anbefaler, at man går til sin kosmetolog og får en snak om fokusområdet. Desuden kan man derhjemme give sig selv en drænende massage med jadestensrulle ved hævelser samt ligge med en kølende maske.

SMUK skincare, Jaderulle, 399 kr. Kan købes online HER 
Foto: PR

SMUK skincare, Jaderulle, 399 kr. Kan købes online HER 

Bryn

Gå til en kosmetolog eller en brynekspert. Få dine bryn farvet, så de ser tættere og mere markerede ud. Det letter også dine makeup-rutiner, hvis brynene allerede sidder, hvor de skal, når du står op.

LÆS OGSÅ: Hvilket produkt skal du vælge til dine øjenbryn? 

Rynker og træt hud

Rynker i ansigtet og træt og slap hud har godt af kyndige, professionelle hænder. Forkæl dig selv med en behandling hos en kosmetolog hver anden eller tredje måned. Kosmetolog Anita Falslund foreslår en ‘signature treatment’ på 75 minutter, hvor du får lagt tre forskellige peelinger, bl.a. med aha-frugtsyre, som går ned i de dybere hudlag og påvirker vores kollagene produktion. Behandlingen koster 1.125 kr. hos Anita Falslund, men lignende fås hos de fleste kosmetologer. En anden måde at stresse af på og give huden et ungdommeligt boost er japansk lifting. Her er tale om et lille ansigtsløft helt uden kniv og kemi. Flere og flere begynder at specialisere sig i denne teknik, som via ansigtsmassage, lymfedrænage og ansigtszoneterapi giver hele ansigtet et naturligt løft. Japansk lifting fås fx hos Klinik Lennart Dahl og koster fra 375 kr. Book tid hos Klinik Lennart Dahl HER 

Pigmentforandringer

Pigmentforandringer behøver ikke være et problem for dig, for du kan gå til en kosmetolog og få den fornødne hjælp. I sin klinik på Islands Brygge i København behandler kosmetolog Anita Falslund pigmentforandringer med dermaroller. Hun giver grundig vedledning til brug af rolleren, så man er klædt på til at fortsætte behandlingen hjemme. En behandling koster 2.600 kr., og masker til 850 kr. skal købes ved siden af. Book tid hos Anita Falslund HER 

Large

Du har gjort alt, hvad du kan, men ville stadig ønske, du så noget andet, når du kigger på din hud i spejlet. Det er måske på tide at ty til lidt hårdere skyts – den slags, som holder flere måneder, og som ofte kræver en nål, men ikke kniv.

Øjne

Ligegyldigt om man drikker rigeligt med vand og bruger sin natcreme flittigt, kan de mørke rande omkring øjnene være der. De kan behandles med restylane, og resultatet holder i 12 måneder. Har du tunge øjenlåg, anbefaler Ida Bille Brahe fra N’age, som har saloner flere steder i landet, en Ultherapy-behandling, der strammer op ved hjælp af ultralyd. Læs mere om Ultherapy-behandlingen HER

Bryn

Tatoverede bryn bliver mere og mere udbredte. Sterile små nåle dyppes i farve og ridser farven ned i huden. Forinden er brynene nøje blevet opmålt til ansigtet. Behandlingen koster 4.500-6.000 kr. og holder ca. et år.

Rynker og træt hud

Er din hud træt med linjer og mangel på glød, er der hjælp at hente her. Ida Bille Brahe fra N’age anbefaler en ‘skin booster’ som er en restylane-fugtbehandling. N’age lægger stor vægt på personlig og professionel vejledning og konsultation før alle behandlinger. Ikke to ansigter er ens, og det skal behandles derefter. Læs mere om restylane-fugtbehandling HER

LÆS OGSÅ: 5 nemme tips til at fjerne rynker naturligt 

Pigmentforandringer

Igen deles pigmentforandringer op i to kategorier: Er de forårsaget af solskader eller af hormoner? Hvis det er solskader, bruger N’age en laserbehandling, og er det hormoner, anbefales en kombination af peeling og medicinsk dermaroller.

Medicinsk dermaroller. Læs mere HER 
Foto: PR

Medicinsk dermaroller. Læs mere HER