SKØNHED

Julie Garretts 9 skønhedsvaner

For den 33-årige hårstylist Julie Garrett er psykisk velvære det vigtigste, og så tjekker hun altid sine cremers indhold med en app.

 

For hårstylist Julie Garrett er psykisk velvære vigtigere end dufte, cremer og olier. Og så tjekker hun altid op på, hvad der er i de produkter, hun bruger på sin hud. Læs med her, hvor hun deler sine skønhedsvaner. 

Julie Garretts 9 skønhedsvaner

Hvor lang tid bruger du på velvære hver dag?

- Velvære for mig er cremer, dufte og olier, men min psykiske velvære er det vigtigste: At have tid sammen med min mand, min familie og venner. Under min graviditet investerede jeg i træning hos Cramers Studie, både personlig træning og på et hold for gravide. Det var så fedt at mærke, at jeg stadig var stærk, da kroppen gennemgik så store forandringer (Julie fødte i december 2020, red.).

Hvad er fast inventar på dit badeværelse?

- Jeg tjekker op på alt, hvad jeg bruger på min egen hud, med appen Kemiluppen. Jeg renser ansigt med renseskum fra Tromborg og bruger deres Anti-Stress-ansigtsolie og Dermalogicas dagcreme. Til håret bruger jeg Kevin Murphy Hydrate Me Wash og Rinse og lidt Organic Hairspa-tørshampoo for tekstur.

Læs også: Thilde Maria Haukohl Kristensens 9 bedste skønhedstricks

Det dummeste, du har gjort, når det gælder dit udseende?

- Jeg har lavet rigtig mange kiksere. Men hvis jeg skal være helt ærlig, bliver jeg så glad, når jeg kigger på billeder fra min opvækst. De bærer stærkt præg af, at jeg har haft det sjovt og været vildt modig.

Hvis du skal være pæn i løbet af nul komma dut?

- Sprayer mig i ansigtet med en face mist. Jeg elsker den fra Tromborg med calendula. Den frisker ens makeup op og giver en vildt lækker glød.

Billigste skønhedsfif?

- Drik masser af vand!

Hvilket produkt forstår du ikke?

- Det har jeg virkelig svært ved at svare på. Alle produkter giver jo mening for dem, der bruger dem.

Læs også: 5 øjenmasker, der får dig til at se frisk og veludviklet ud

Hvad ville du ønske, du havde vidst om skønhed, da du var yngre?

- Jeg så ikke skønhed som en udseendemæssig ting. Det er noget, jeg ville ønske, jeg kunne give til unge i dag. Så kliché, som det lyder, så kommer skønhed indefra.

Hvornår har du (ikke) makeup på?

Når jeg er hjemme. Hvis jeg bare skal fikses lidt hurtigt, så sørger jeg for fugtet hud, fugtede læber og børstede bryn.

Hvad går dit velværebudget til? 

- Jeg køber det, jeg mangler, og under min graviditet fik jeg gravidmassage cirka hver 14. dag. 

Læs også: Derfor er vinterbadning så vanedannende