SKØNHED

Le Gammeltofts 9 skønhedsvaner

Den 42-årige stifter & CEO i det digitale medie Heartbeats kan gøre sig klar på en halv time, men bruger til gengæld gerne lang tid i sit badekar – i lidt for varmt vand.

Le Gammeltoft deler sine skønhedsvaner

1. Hvor lang tid bruger du på velvære hver dag?

Bad, hudpleje, makeup og tøj tager mig 30 minutter. Til gengæld bruger jeg rigtig meget tid i mit karbad. Det er mit velvære. Jeg elsker en time i et (lidt for) varmt bad. Andre gange ligger jeg med min telefon og arbejder. Jeg har kun tabt den én enkelt gang. Jeg har også noget med kropsbehandlinger, både for at holde stress på afstand og for at få et mere åbent forhold til mig selv.

2. Hvad er fast inventar på dit badeværelse?

Jeg bruger altid Vichy-deodorant og shampoo til tørt hår. Som det eneste faste bruger jeg Environ, som er en vanvittig god A-vitaminserie. Min mor er hudlæge, og det er hende, der har anbefalet den. Min makeuprutine er fast: Foundation fra Chanel, mineralpudder og øjenbrynsbørste med lidt farve fra Tromborg, mascara fra L’Oréal og enten en concealer eller en pudder med i tasken.

3. Hvad er det dummeste, du har gjort, i forhold til dit udseende?

Jeg har haft kort, farvet hår. Og ikke bare kort og farvet – nej. Pink ‘hanekam’, da jeg var i starten af 20’erne. Jeg nåede også at farve det sort. Det var vanvittigt grimt til mig.

Læs også: Find inspiration til din nye hårfarve her

4. Hvis du skal være pæn i løbet af nul komma dut?

Foundation og mascara gør det virkelig for mig. Og så lange, mørke øjenvipper.

5. Billigste skønhedsfif?

Vinterbadning. Seriøst. Koldt vand og sauna giver så  meget friskhed.

6. Hvilket produkt forstår du ikke?

Jeg forstår virkelig ikke, at der er så mange, der laver deres læber. Jeg har set de smukkeste kvinder ‘ødelægge’ deres ansigt med filler. Det er så trist. Til gengæld ville jeg ønske, at jeg kunne finde ud af at lægge en helt tynd, våd eyeliner.

7. Hvad ville du ønske, du havde vidst om skønhed, da du var yngre?

At ‘less is more’. Jeg har brugt en del mørk makeup på øjnene, og det fremhæver ikke mine træk særligt godt. Jeg er af den overbevisning, at man skal ligne sig selv – med eller uden produkter.

8. Hvornår har du (ikke) makeup på?

Når jeg er hjemme med mine børn og om sommeren, når min hud er fin, brun og frisk.

9. Hvad går dit velværebudget på? Og hvad er dit budget?

Av, jeg bruger ret dyre produkter – men heldigvis ikke så mange. Så jeg bruger vel 1.500-2.000 kroner per måned.

Læs også: Le Gammeltoft: Jeg er slet ikke så hård som folk tror