SKØNHED

Louise Olsens 9 skønhedstips

Den 43-årige medindehaver af butikken Nuvole er aktiv med sin gua sha og har lært af Gun-Britt at bruge tørshampoo. Her deler hun sine 9 skønhedstips, som blandt andet indeholder at lade huden holde "fri".

Louise Olsens 9 skønhedstips

1. Hvor lang tid bruger du på velvære hver dag?

- Jeg tager et hurtigt bad og vasker hår hver anden eller tredje dag. Jeg har lært af Gun-Britt at bruge tørshampoo, så jeg bruger både hendes version, men også booster-sprayen samt en Mason Pearson-børste til mit hår. 5-10 minutter om dagen bruger jeg min gua sha på mine ben og underarme med anti-cellulite-creme fra IQ Skincare. Jeg har meget tør hud og bruger La Roche-Posay bodylotion, som er den bedste.

2. Hvad er fast inventar på dit badeværelse?

- Lotion P50 fra Biologique Recherche. Den giver huden glød og mindsker pigmentforandringer. Fuldkommen fantastisk! Gua sha for at give glød, og min yndlingsdeodorant fra Real Purity, der har fulgt mig i mere end 15 år. Jeg bruger altid løs pudder fra Tromborg, mascara fra Miild og rouge nr. 5 fra Yves Saint Laurent.

3. Hvad er det dummeste, du har gjort ift. dit udseende?

- At klippe mit hår kort og lave pandehår. Jeg kom til at se 10 år ældre ud.

4. Hvis du skal være pæn i løbet af nul komma dut?

- Læbepomade med farve fra Clarins og lidt mere mascara.

Læs også: Kirsten MacDonalds 9 skønhedstips

5. Billigste skønhedsfif?

- Tørshampoo. Det gør noget godt for fylden i håret, og så sparer du tid og vand.”

6. Hvilket produkt forstår du ikke?

- Jeg har fået nogle få ansigtsbehandlinger, hvor jeg er gået derfra med tågede øjne, fordi jeg har fået så meget creme på, at det er løbet ind i øjnene. Det har jeg aldrig forstået.

7. Hvad ville du ønske, du havde vidst om skønhed, da du var yngre?

- Min mor har altid brugt meget makeup og ser altid meget smuk ud. Men hun sov med den på, så jeg vidste ikke, man skulle rense sin hud om aftenen.

8. Hvornår har du (ikke) makeup på?

- I weekenden holder min hud “fri”, medmindre jeg skal noget. Det samme gør min krop. Der har jeg for det meste joggingbukser, en tyk strik og uldsokker på.

9. Hvad går dit velværebudget til? Og hvad er dit budget?

- Hver anden-tredje måned får jeg en ansigtsbehandling hos YS Studio ved Iryna Petersen. Det er absolut det bedste, jeg ved. Ellers køber jeg det, jeg har brug for løbende.

Læs også: Le Gammeltofts 9 skønhedstips