MAKEUP

5 beauty-hacks, der får dig til at se skønnere ud

Snyd dig selv til et friskere og skønnere ydre på de dage, hvor du ikke føler dig helt klar til at gå ud ad døren med de her 5 beauty-hacks.

Der findes de dage, hvor det er okay at snyde sig til lidt ekstra skønhed. Det kan være dagene, hvor søvnen ikke lige er slået til, eller hvor morgenrutinerne endte i kaos. Her får du fem smarte beauty-hacks, der kan transformere dit look på få sekunder.

Læs også: 7 typiske makeup-fejl (og hvordan du undgår dem)

5 beauty-hacks, der gør dig skønnere

1. Gør håret tykkere med øjenskygge i hårgrænsen

Hvis du har fint og tyndt hår ved hårgrænsen, vil det kun blive endnu tydeligere, når du sætter håret op. Øjenskygge kan dække de tynde pletter. Prøv mørk brun øjenskygge, hvis du er mørkhåret og en beige øjenskygge, hvis du er lyshåret.

2. Gør dine øjne mere klare

En hård nat kan sætte sine spor på dine øjne, som hurtigt kan se tørre og røde ud. Sund kost og nok søvn er den sikre vej til strålende øjne på langt sigt, men hvis du vågner med tørre røde øjne på en vigtig dag, kan du bruge øjendråber til at få øjnene til at se friskere ud.

3. Brug en børste til at eksfoliere din hud

Få gjort eksfoliering til en fast del af din hudplejerutine et par gange om ugen. Brug gerne en eksfolieringsbørste til at give et endnu bedre resultat. Din hud kan godt blive rød af eksfolieringen, men hvis du gør det inden sengetid, er du garanteret at vågne op med blød og strålende hud.

4. Få naturligt længere vipper

Ricinusolie (også kaldet amerikansk olie) er godt for vipperne. Brug olien på en gammel, rengjort mascarabørste, og kør olien gennem vipperne om aftenen.

5. Sæt fokus på læberne

Træk fokus væk fra en urenhed eller en dårlig hårdag med fyldige og farverige læber. Brug en lip liner, der er en my mørkere end din læbestift for at få dine læber til at synes mere fyldige, og fuldend looket med en lidt lysere farve midt på læberne.

Læs også: Sådan fjerner du mørke rande under øjnene

De fem tips stammer fra nedenstående video, hvor du også kan få dem uddybet:

Læs også: Alt du skal vide om bæredygtig makeup

Læs mere om: