MAKEUP

5 makeup-tendenser, du bør kende dette efterår

Sæsonen er skiftet, der er nye produkter på hylderne, og IN's skønhedsekspert har kigget på nyhederne fra makeuphusene for at give dig et overblik over de nye tendenser.

En ny sæson er lig med nye makeuptendenser. Hvert år ser skønhedsbranchen frem til at se de nye makeup-looks fra de store makeup-brands. Hvilke farver, tendenser og trends bliver der sat fokus på?  Ligesom moden skifter, skifter makeuptendenser nemlig også. Følg med, og få et overblik over, hvilke tendenser de største makeuphuse kommer til at satse på med deres nye produkter.

I det næste nummer af IN, som udkommer den 14. september kan du få endnu mere inspiration til efterårets skønhedstrends.

Når efteråret rammer, ser man en tydelig forandring i makeuptendenserne. Makeuppen bliver tungere og får ofte fokus på mørkere nuancer, eyeliner og øjenskygge. Især i år er der meget fokus på øjenskygge – farverne er varme, og der er masser af glimmer. Læberne bliver vinrøde, bordeaux, lilla og brunlige. En anden stor trend her til efteråret er fremhævede kindben, så frem med blush og bronzing.

Kort sagt: Denne sæson må man gerne kunne se, at du har makeup på.  

LÆS OGSÅ: Efterårets farve er... RØD

Skønhedsekspertens tips til at gøre klar til de nye makeup-tendenser:

  • Kig din makeuppung igennem, og skift gerne produkterne ud. Typisk skifter vi hudtone fra sommer til vinter, så måske fungerer din foundation ikke længere.
  • Vil du kaste dig ud i et nyt produkt, så husk at have redskaberne i orden. Investér i de rette pensler og makeupbørster, så har du et godt udgangspunkt for at arbejde din nye makeup ordentligt og pænt ind i huden.

I galleriet herunder kan du se de nye makeup-tendenser:

5 makeuptendenser til efteråret 2017

Læs mere om: