MAKEUP

5 produkter, du kan bruge på flere måder

Skær ned på mængden af skønhedsprodukter med disse 5 multifunktionelle produkter, der både sparer plads og penge.

Hvis der er noget der fylder i kufferten, toilettasken og i badeværelsesskuffen, så er det skønhedsprodukter. Heldigvis kan du skære ned på mængden af skønhedsprodukter ved at udskifte nogle af dem med disse multifunktionelle produkter, der kan mere end én ting.

Læs også: Denne mascara til kun 89,95 kr. har fået internettet til at gå amok

INs skønhedsekspert guider dig her til 5 produkter, du kan bruge på mere end én måde

Glattejern
Det klassiske glattejern kan både bruges til at - ja selvfølgelig - glatte håret, men det kan faktisk også bruges som krøllejern. Det er fantastisk til at skabe ”naturlige” krøller med, som passer både til hverdag og fest.


IV Gold Classic Styler, GHD, 1.299 kr. Kan købes HER

Læbepomade
Vi står over for koldere tider, og det råber på god pleje til dine læber, men i den grad også til neglebånd og eventuelle tørhedsrifter, som din læbepomade også kan bruges til.


Stellar Beauty Balm, 30 ml, Balance Me, 30 ml, 85 kr. Kan købes HER

Creme blush
Denne creme blush er fantastisk på kinder såvel som læber. Den tilfører en flot glød og farve og udtørrer ikke læberne. Den er let at arbejde med, og det dejlige ved en creme blush er desuden, at den ikke på samme måde lægger sig i de fine linjer i huden, som en pudder blush har tendens til.


Creamy Touch Blush, Nilens Jord, 165 kr. Kan købes HER

Tørshampoo
Er du bekendt med, at din tørshampoo er et super godt stylingsprodukt? Selv på nyvasket hår, virker din tørshampoo som en god rootbooster og er en god måde at skabe lidt fylde i håret.


Death Valley Dry Shampoo, 280 ml, 279 kr. Kan købes HER

Shampoo
Vidste du at din shampoo, hvis den er mild og uparfumeret, er den bedste sæbe til at rengøre dine makeupbørster med? Vask dine børster ca. hver 14. dag – og hvis du bruger dem på andre end dig selv, så hver dag. Slyng vandet forsigtigt ud af børsterne og lad dem ligge at tørre. Aldrig stil dem op, da vandet så løber ned i roden af børsten.


Mild Shampoo, 350 ml, Stuhr, 91 kr. Kan købes HER