MAKEUP

5 SKØNNE FIF | Glød i ansigtet uden sol

Selvom solen skinner, så kan blandt andet arbejde være i vejen for at ligge og dase flere timer udenfor. Derfor gælder alle tricks, så du omgående kan få en fin sommerglød med produkter, der får huden til at se strålende sund ud.

Glem øjne, læber og hår (i hvert fald et øjeblik), for hvis der er noget, som virkelig batter på skønhedsfronten, så er det en hud, der bare stråler. Det allerbedste du kan gøre, er at få fugtet huden igennem med creme og olie og vælge en foundation og highlighter, der giver glans til huden – men kun på udvalgte steder, så dine ansigtstræk fanger lyset på fineste vis.

LÆS OGSÅ: SKØNHEDSTREND | Sund hud er den nye makeup

1. En god base er vigtig

Vær ikke bange for at bruge olie, for den er med til at nære og udglatte hudens små tørhedslinjer. Når du bruger olien om natten, vågner du op med en blød og smidig hud. Om dagen er det vigtigt med en rig creme, da moden hud ofte er lidt mere tør. 

Ansigtsolie, Premier Cru The Elixir, Caudalíe, 30 ml, 595 kr. Dagcreme, Or Rouge Mask-In-Cream, Yves Saint Laurent, 50 ml, 1.900 kr. 

2. Brug en primer

En fugtende primer kan være en fornuftig investering, da den udglatter huden på overfladen og sørger for, at den efterfølgende makeup lægger sig pænt på overfladen og bliver siddende hele dagen. 

Primer, Illuminating Primer, Tom Ford, 30 ml, 480 kr.
Fås online HER

3. Gå efter en foundation med glød

Brug en foundation, der giver det fugtmættede look, og undgå matterende foundation, da den vil fremhæve de små linjer i huden.

Foundation, Les Beiges Healthy Glow Foundation, Chanel, 30 ml, 434 kr.
Fås online HER

4. Læg gløden de rette steder

Highlighter findes både i pudder- og cremeform; det er kun et spørgsmål om temperament. Dup den på toppen af dine kindben, på amorbuen og under brynene for at give liv til huden. Når du drejer ansigtet, kan alle de smukke steder i dit ansigt fange lyset.

Gylden highlighter, Master Mixer, Rms, 267 kr. Fås online HER 

Cremet highlighter, Highlighter Creamy Touch, Nilens Jord, 160 kr. Fås online HER

5. Solkys din hud

Husk også at bruge lidt solpudder langs hårgrænsen, på næseryggen og på kindbenene. Pudderen skal kun lægges der, hvor solen ville ramme dit ansigt naturligt. Solpudder, Baked 

Minerals, Bronze, Tromborg, 90 kr. 
Fås online HER

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Bliv klar til strand og ferie