MAKEUP

5 tips til jobmakeup

En enkel, smuk makeup er et must på jobbet. Se her, hvilke produkter du bør du have i din makeuppung til en klassisk og perfekt jobmakeup

 

1. DISKRETE LÆBER
I dagtimerne er det vigtigt, at dine læber har en diskret, læbefarvet nuance. For et mere moderne udseende kan du bruge en ligloss med en diskret shimmereffekt. Colorsensational Gloss fra Maybelline i farven Cashmere Rose nr. 105 er feminin og giver en fin glans til læberne. 70 kr. Ønsker du alligevel, som en del af dit look, en stærk farve på læberne, så ton øjnene ned!

 

2. SUND OG VÅGEN GLØD
Brug en rosabrun nuance på kinderne. Blushen skal ikke ses, men bare give huden en friskere glød. Læg den på selve kindbenet op mod den øverste del af øret. Cliniques flotte Blushing Blush Powder Blush i farve 02, 245 kr. Bare Pink er perfekt til formålet.

 

3. INTELLIGENTE ØJNE
Gå efter klassiske nuancer til øjnene, der passer til dagen, og som du kan bygge op til en kraftigere makeup, hvis du skal videre til fest eller reception. Eyeshadow fra Guerlain, farve L'Instant D'un Baiser nr. 162 (creme) og farve L'Instant D'une Émotion nr. 185 (koksgrå). 250 kr. pr. styk. Brug altid mascara på vipperne - det indrammer øjnene. Giorgio Armani, Eye to Kill i sort, 250 kr.

 

4. FOKUS PÅ BRYN
Den flotteste makeup nytter ikke noget, hvis brynene ikke er trimmede og plejede. Tegn dem op som en flot ramme til øjnene med Glominerals bløde Gloprecision Brow Pencil, farve Brunette, 185 kr. - eller farv dem, så din basis er i orden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. FLOT HUD ER ET MUST
En god foundation kan udrette mirakler for din hud. Den udjævner farveforskelle, plejer og giver fornyet udstråling. Den nye Resilience Lift Extreme Foundation SPF 15 fra Estée Lauder er en fugtgivende foundation, som samtidig giver huden et optisk løft og perfekt overflade. Den er især god til træt hud, som trænger til en fornyet glød. 375 kr.

 

Læs mere om: