MAKEUP

6 makeuptips til et look a la Louise Roe

Hun kan det, mange af os forsøger foran spejlet hver morgen: At tage makeup på, der får os til at se ud, som om vi lige er kommet hjem fra en skøn ferie. Britiske Louise Roe er tv-vært og forfatter, og så står hun bag livsstilsbloggen Front Roe og har knap 700.000 følgere på Instagram

6 makeuptips fra Louise Roe

Lipgloss

Dit farvevalg til læberne er vigtigt for dit overordnede makeuplook. Hold farverne nude, hvis du ønsker et neutralt tone i tone-look. Med nude læber har du mulighed for at lade øjnene få mere fokus. Brug en lip-primer på læberne, inden du påfører din læbestift eller lipgloss. Det giver et mere jævnt og holdbart underlag. Se også de 3 farver læbestift, du skal kende til foråret.

 

Violet Pink, Nude by Nature, 230 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Primer er hemmeligheden til at få din makeup til at holde 

Blush

Start blidt ud, når du påfører din blush. Hellere for lidt end for meget til at starte med. Investér i en god blushbørste og glem alt om den lille applikatorbørste, som følger med din blush – den er ikke god nok. Hold din blush i samme nuance som dine læber, så du får et minimalistisk look. Du kan også bruge din blush som øjenskygge, det giver et flot og trendy tone i tone-look. Og vær ikke bange for at duppe lidt på læberne, hvis du bruger en cremeblush.

Couture Blush 04, YSL, 345 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: De 7 mest typiske makeup fejl (og hvordan du undgår dem)

Highlighter

Fremhæv kindben, amorbue og øjenkrogen med et par dup cremet highlighter. Fordelene ved en flydende highlighter fremfor en i pudderform er mange, især hvis du har lidt fine linjer i huden. Den flydende er nemmere at arbejde med og blender mere naturligt ind i huden.

Dew Drops Highlighter, Marc Jacobs, 325 kr. Kan købes online HER 

Bryn

Brede, markante bryn er med til at danne rammerne for dit ansigt. Sørg for, at de altid er velplejede og jævne i farven, evt. med hjælp fra en god brynblyant. Psst... Læs her, hvordan du får perfekte øjenbryn - på tre forskellige måder. 

Perfect Brow Pencil, Medium Brown, Anastasia, 199 kr. Kan købes online HER 

Tip: Især mørke bryn kan virke voldsomme. Børst dem let opad, det åbner øjet

Foundation

Det er individuelt, hvor meget foundation huden har brug for.  Den vigtigste huskeregel er, at du ikke må dække huden for meget. Less is more. Fortynd evt. din foundation med din dagcreme, hvis du ikke ønsker, at den dækker så meget, og brug en god foundation-børste til at duppe den på med. Er du ikke til foundation, så se videon her, der guider dig til hvordan du får perfekt hud uden foundation. 

Liquid Foundation Cream, Inika Organic, 30 ml, 288 kr. Kan købes online HER 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Neglelak

Med klassiske røde negle går du aldrig galt i byen. De røde negle understreger din feminine side og passer til ethvert outfit. Husk altid en god topcoat, som får din farve til at holde længere og giver den mere glans. Psst... Har du shellac? Så læs med her. 

Neglelak, Kure Bazaar, 10 ml, 125 kr. Kan købes online HER 

LÆS OGSÅ: 5 beauty-hacks, der får dig til at se skønnere ud 

Læs mere om: