MAKEUP

9 skønheds-forkælelser til Valentinesdag

I Danmark har vi ikke den store tradition for at gøre noget særligt ud af Valentines dag, men det er nu alligevel en dejlig og romantisk anledning til at hylde kærligheden - eller ganske enkelt forkæle sig selv.

Der er altid en god undskyldning for at købe et lille, lækkert skønhedsprodukt til sig selv. I denne uge kan Valentines dag benyttes som den oplagte mulighed for at forskønne og forkæle sig selv, uanset om du skal på romantisk date eller ej.

INs skønhedsekspert, Silke Grane, har fundet sine absolutte favoritter frem, hvad angår selvforkælelse og -forskønnelse. På listen vil du finde alt lige fra lækre læber til bløde hænder – se dem her og shop dem direkte fra artiklen med et enkelt klik.

Forkæl dig selv eller én, du holder af - Giv et abonnement i gave | Læs mere her

1. Den holder hver gang

Sexet, sofistikeret og ualmindelig pæn - klassikeren Rouge Noir er et must til en Valentines date med din udkårne.


Neglelak, Rouge Noir, Chanel, 200 kr. Købes online HER

2. Kropsforkælelse

Man får næsten lyst til at spise denne bløde bodylotion fra Ecoya. Den dufter sødt af kokos og hyldeblomst, og indeholder nærende makademia- og kokosolie, som gør huden blødere end blød.


Coconut & Elderflower Hand & Body Lotion, Ecoya, 500 ml, 239 kr. Købes online HER

3. Bløde kysselæber

Det er ikke til at stå for de fine læbepomader fra australske MOR. Den lille krukke fås i forskellige varianter, men alle indeholder helende Vitamin E og nærende bivoks.


Lip Macaron læbebalm, MOR, 59 kr. Købes online HER

4. Kærlighed i luften

Skal du have en date hjemme hos dig selv, så få sat den rette stemning med et lækkert duftlys. Dette er min favoritduft fra Karmamejus produkter og indeholder æteriske olier med noter af blandt andet patchouli og ylang ylang. 


Hot Natural Candle, Karmameju, 249 kr. Købes online HER

5. Feminin duft

En af de mest feminine, bløde parfumer, som ville egne sig perfekt til Valentine. Duften er pudret med duftnoter af hvide blomster, citrus og varm musk.


Love Story, Chloé, 50 ml eau de parfum, 675 kr. Købes online HER

6. Flirtende blikke

Jeg må anbefale denne mascara, som en af de absolut bedste mascaraer, hvis du ønsker lange, fyldige vipper. Denne er en af mine personlige favoritter, som er pengene værd og giver de smukkeste bambivipper.


Volume Effect Faux Cils Mascara, Yves Saint Laurent, 260 kr. Købes online HER

7. Når du skal flette fingre

Denne håndcreme plejer selv de tørreste hænder, men uden at efterlade fedtede fingeraftryk over alt. Et godt køb, hvis dine hænder skal have lidt ekstra pleje og forkælelse.


Eight Hour Intensive Hand Cream, Elizabeth Arden, 75 ml, 200 kr. Købes online HER

8. En klædelig læbefarve

De matte læbestifter har længe været fremme og en af de bedste er fra Gosh, som ikke bliver tør på læberne. Og så er den endda i denne smukke nuance, som klæder de allerfleste.


Velvet Touch Matt Lipstick, Matt Cranberry, Gosh, 100 kr. Købes online HER

9. Glødende kinder

Creme rouge giver den fineste glød til kinderne og hvis du vil have en, som virkelig er nem, så kan jeg anbefale denne lille stick. Dup den direkte på kinderne og brug dine fingre til at fordele den. Resultatet er den smukkeste, strålende hud. Den kan endda bruges på læberne!


In Touch Cream Blush, Jane Iredale, 189 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Forårets fineste neglelakker