MAKEUP

Bliv rigtig sommerskøn

Læs her om nogle af sommerens skønhedsprodukter, du bare ikke kan komme udenom

1. Smuk i solen
Den nye palet 5 Colours Designer fra Dior i farven 508/Nude Pink Design er en superanvendelig alt-i-en-palet med alt fra en almindelig baseøjenskygge til glitrende, skinnende skygger i bløde nougatnuancer. 420 kr.

2. Tryl linjerne væk
Har du brug for en omgående effekt på linjerne i dit ansigt, så er Sisleys Instant Perfect svaret. Den silikonerede gelécreme, der bruges under makeup, minimerer linjer og udglatter rynkerne. 20 ml, 340 kr.

3. Gør huden klar
Når du ønsker at få en smuk, jævn sommerkulør, er det allervigtigste, at du skrubber din hud med en god exfolierende creme. Jurliques nye Body Exfoliating Gel fjerner blidt tørre pletter og døde hudceller og efterlader huden med den reneste fornemmelse. 300 ml, 275 kr.

4. Guld til ansigt og krop
Lad kroppen glitre smukt med Chanels luksuriøse Soleil Tan De Chanel, som er et løst bronzingpudder med tilhørende bred pensel. Dup eller stryg på kindben, dekolleté, arme, ben og skuldre. 410 kr.

5. Sov bedre
Søvn er utrolig vigtigt for dit velvære og gavner ifølge dr. Andrew Weil alt fra din huds udseende, din evne til at koncentrere dig, dit stofskifte og din hukommelse til din generelle sundhedstilstand. Derfor har han i samarbejde med Origins udviklet den afslappende produktserie Night Health som optakt til en god nattesøvn. Serien består af 4 produkter med priser fra 195 kr. til 495 kr.

6. Glat & mat
Helena Rubinsteins nye Collagenist Refiner med pro-xfiller forebyggende og reducerende anti-rynke-pleje med mat finish. Uundværlig i sommervarmen! 50 ml, 595 kr.

7. Fejlfri hud
Den nye pensel Multi-Purpose Care fra Nuxe er et smart 3 i 1- produkt, som er en korrektør, der får huden til at fremstå fejlfri, en booster, som giver udstråling, og ikke mindst en concealer til de mørke rande under øjnene. 195 kr.


Læs også:

Få skønne negle til sommeren

IN tester: lækre læbestifter

Ram dine øjne ind