Med INs skønhedsguide, får du det perfekte påskelook
MAKEUP

Bliv skøn til påskefrokosten

Med INs skønhedsguide, får du det perfekte påskelook

Vi har samlet det, du skal bruge i skønhedsskabet til at være naturlig og glødende lækker i helligdagene. Dyrk det rene og super fine nedtonede make-up udtryk, og lad dit look inspirere af det boblende og friske forår.
 

Lækre læber

Gør dine læber funklende i forårslyset med en skinnende gloss, der er lige til at spise. Med Dior Addicts milde rosa farver fremhæver du let og elegant dine læber på en underspillet sexet måde. Lad gerne glossen være det perfekte finish til en helt enkelt make-up.

Uimodståelig duft

Det er svært ikke at blive smaskforelsket i denne yderst friske og forførende duft. Chanels meget populære eau de toilette har fået sit navn, som et budskab om at stole på sin chance, ligesom mademoiselle Chanel gjorde.

Ensartet hud

Snyd dig frisk på anden og tredjedagen med påskefrokoster med en god concealer, der frisker op under øjnene, på hagen og på næsen.

Flotte vipper

Vipperne skal have volumen og være lange, lækre og forførende.

Slå håret ud

Lyse tider kalder på romantik, og dermed også bløde, glansfulde lokker. Så giv dit hår ekseptionelt shine med en hårspray, der indeholder plejende olier, bl.a. linfrøolie, der giver stærkt hår. Brug sprayen efter du har tørret dit hår, og nyd den skønne signaturduft fra Orifluido.

Få det perfekte påskelook