MAKEUP

De kendtes vildeste Halloween beauty-looks

De smukke, de sjove og de fuldstændig uigenkendelige... Halloween nærmer sig, og her ser vi tilbage på nogle af de flotteste og mest tidskrævende transformationer i Hollywood.

Den amerikanske efterårstradition Halloween har efterhånden fået godt fat i Danmark, og du er måske allerede blevet inviteret til en (u)hyggelig udklædningsfest. I Hollywood bliver Halloween altid fejret med et stort brag, og de kendte er ikke bange for at skeje ud med vilde udklædninger.

Imens vi venter på at finde ud af, hvilke kostumer der kommer i brug den 31. oktober, kigger vi tilbage på nogle af de bedste beauty-looks fra de foregående Halloween-fester. Her er der hverken lagt en dæmper på håret, makeuppen eller proteserne (!). Kan du genkende alle?

Se de kendtes bedste Halloween beauty-looks

Adele

A post shared by Adele (@adele) on


Sangerinden er normalt kendt for sin perfekte flydende eyeliner, men til Halloween i 2016, skiftede hun sit signaturlook ud med en "The Mask"-udklædning.

Perrie Edwards


Mon ikke der bliver mange havfruer at spotte til årets Halloween-fester? Perrie fra det britiske band Little Mix viste i hvert fald, at det er en af de smukkeste udklædninger. 

Jenna Dewan


Skuespilleren, og Channing Tatums eks-kone, gik i barndommen med et eventyrligt enhjørninge-look.

LÆS OGSÅ: MAC guider til stilfuld Halloween-makeup

Katy Perry


Sangerinden er næsten ikke til at kende i sin udklædning som USA tidligere førstedame- og præsidentkandidat, Hilary Clinton.

Roberto Cavalli

Det er næsten lidt syret, når en kendt designer klæder sig ud som en anden kendt designer. Roberto Cavalli er her klædt ud som Karl Lagerfeld - naturligvis.

Kim Kardashian West


Reality-stjernen, som sjældent bliver set i noget andet end et skræddersyet outfit og perfekt lagt makeup, hopper gerne i grusomme udklædninger den 31. oktober. Her ses hun som skelet med fuld ansigtsmaling.

Heidi Klum

 

Den tyske supermodel og tv-vært er den ukronede dronning af Halloween, og det er næsten umuligt at vælge en favorit blandt hendes vilde kostumer, men hendes transformation til tegneseriefiguren Jessica Rabbit er bestemt værdig at fremhæve. Hvad mon hun finder på i år?

Se flere af Heidi Klums looks (og andre vilde kostumer!) i galleriet herunder:

10 Halloween-outfits