MAKEUP

De største fejl du begår med bryllupsmakeuppen

Hvad end du er brud eller bryllupsgæst, skal du være opmærksom på de her makeup-brølere. Her er ekspertens tips til at se skøn ud på den store dag.

En bryllupsdag kan byde på alt fra tårer til latterkramper, og mon ikke man også får sved på panden i løbet af dagen? Det kræver lidt af makeuppen – uanset om du er brud eller bryllupsgæst.

Makeupartist for Bobby Brown Amy Conway har delt sine bedste bryllupsmakeup-tips med Vogue, og du kan også lade dig inspirere af de gode fif.

LÆS OGSÅ: Test - den ultimative læbestift er fundet

Du har brug for mere blush, end du tror

Hvis du ikke går med blush til hverdag, har du nok heller ikke i sinde at bruge så meget på din bryllupsdag. Men en hvid brudekjole kan dræne din naturlige glød, så det gør ikke noget at lægge en anelse mere blush, end du tror.

Både for bruden og gæsten gælder det også, at blush er det første, der bliver ”slidt af”, når der kindkysses til højre og venstre.

Underlaget er det vigtigste

Det er ikke i dag, du skal tænke, at makeuprutinen skal gå hurtigt. Hvis du bruger en primer under din makeup, holder looket meget længere. Så vær grundig med din base.

LÆS OGSÅ: Primer er hemmeligheden til at få din makeup til at holde

Du behøver ikke foundation

Bare fordi det er en stor dag, behøver du ikke et tykt lag foundation. Brug kun den mængde, du normalt bruger. Og hvis en BB-cream er rigeligt til dig, så er det også helt fint.

LÆS OGSÅ: Få perfekt hud uden foundation

Din fotograf er din bedste ven

Hvis du har hyret en fotograf til at tage stemningsbilleder, imens du gør dig klar, er det altså helt okay at bede ham/hende om at tage nogle test-billeder af dig. På den måde kan du hurtigt vurdere, om du er tilfreds med din makeup.

Vælg den rigtige mascara

Lad være med at teste en ny mascara på selve dagen. Både brud og bryllupsgæst kan komme til at fælde en tåre, så her er det en god idé at bruge en vandfast mascara, som du stoler på.

Læs mere om: