MAKEUP

Demi Moore klar med makeup-serie

Sammen med Oriflame har stjernen skabt en serie med makeup og kropspleje

Det har ikke været et nemt år i skuespillerinden Demi Moores liv. Forholdet til skuespilleren og tv-personligheden Ashton Kutcher gik i vasken og siden har billeder af en træt Demi været på forsiden af verdens sladderblade. Men heldigvis sker der også positive ting for Hollywoodstjernen.

I anledning af mærkets 45 års fødselsdag, indledte hun et samarbejde med Oriflame i oktober. Sammen ville de skabe en ny serie produkter, og de produkter er nu kommet i butikkerne.

Demis nye luksuriøse serie, More By Demi, hylder stærke og moderne kvinder og indeholder læbestifter, neglelak, make-up palette, eau de parfum, samt body butter.

Trods en filmkarriere og et familieliv, har Moore fundet tid til at deltage i planlægningen og lanceringen af More by Demi.

"Demi Moore er uden tvivl en stærk inspirationskilde. Hun har arbejdet hårdt for at nå sine professionelle mål, samtidig med at hun har passet sin familie. Hun er passioneret, feminin og stærk - men også sårbar og erkender, at hun ikke er fejlfri. Vi er utroligt glade for, at kunne præsentere More by Demi i Danmark," siger Thomas Graffman, Business Unit Manager i Oriflame Danmark om samarbejdet med den berømte skuespillerinde.