MAKEUP

Den perfekte eyeliner

At lægge en perfekt eyeliner kræver lidt øvelse, men de rette redskaber kan gøre det en del nemmere for dig. Se hvilken eyeliner, der fungerer bedst til at skabe den smukke streg langs vippekanten.

Opnå den perfekte streg med den rigtige eyeliner

Den flydende eyeliner er en af de mest populære remedier til en flot og klassisk festmakeup. Den skarpe linje fremhæver øjnene og du kan nemt snyde dig til de smukkeste katteøjne med en god eyeliner – og en rolig hånd.

Når du vælger en eyeliner er det en god idé at se på selve påføringsspidsen, som gerne må være meget tynd og fleksibel i spidsen. Er du nybegyndere eller mindre øvet, så fungerer flydende eyelinere med en filtspids godt. Dem med rigtige penselhår kan godt have tendens til at sprede sig og dermed bliver stregen hurtigt tyk og ujævn.

LÆS OGSÅ: Sådan lægger du den perfekte eyeliner til anledningen

Her er fem bud på, hvilke eyelinere, du kan bruge til at få den perfekte streg:

GOD TIL PRISEN
Denne eyeliner har en filtspids på kun 0,4 mm, som gør det nemt at komme helt ind til vippekanten.

Super Liner Black - Perfect Slim, L’Oréal Paris, 90 kr. Købes online HER

Tip! Gør din hånd og påføring mere stabil og rolig ved at støtte din arm på albuen, når du sidder foran spejlet.

SARTE ØJNE
Har du sensitive øjne, så prøv denne eyeliner som er 100% parfumefri og allergitestet. Derudover lover den 24 timers holdbarhed.

Pretty Easy Liquid Eyelining Pen, Clinique, 175 kr. Købes online HER

FRA TYND TIL BRED
Vil du gerne lægge en tynd eyeliner med en bredere vinge langs det yderste af øjet, så er denne eyeliner et godt bud. Spidsen er nemlig flad, så du nemt kan lægge en helt fin, tynd streg og en bred efter behov.

Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner, Velvet Black, Max Factor, 99 kr. Købes online HER

DEN NEMME

Denne eyeliner har en lidt mere fast spids, så den nærmest fungerer som en mini-tusch på øjet. Derfor er den god til nybegynderen, da den ifølge INs makeupartist, Mia Due er svær at gøre noget forket med.

Eye Liner Pen, Gosh, 80 kr. Købes online HER

FARVERIG
En vandfast eyeliner kan være en udfordring, hvis du ikke er så øvet, fordi du ikke bare kan rette stregen til efterfølgende. Men alligevel er det dejligt med en høj holdbarhed, som denne eyeliner byder på. Og så fås den endda i fem flotte farver, som grøn, blå, brun, lilla og sort.

Bold Defining 24hr Liquid Eyeliner, Elizabeth Arden, 195 k. Købes online HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER