MAKEUP

Denne læbefarve kommer til at hitte til alle julens fester

Du har helt sikkert sæsonens hotteste læbestift i samlingen allerede. Grav den frem igen til julens fester.

Læbestift hører sig til, når kalenderen viser julefrokost, juleaften og nytårsfest. Og i år er der særligt en farve læber, der hitter: De røde.

LÆS OGSÅ 15 smukke stiletter til fest

Røde læber har altid været sexede, feminine og klassiske. Og det er de i den grad i denne sæson, hvor røde læber er at spotte overalt på catwalken og i gadebilledet – og vi taler røde læber i alverdens nuancer. Du kan bruge alt fra den klassiske røde til koral og pinke undertoner– i både matte og shiny læbestifter. Så længe dine læber har rødt på. Herunder kan du se tre bud på gode læbestifter til de kommende julefester.

Dyb og sensuel rød

Benecos, natural lipstick 69 kr.
Kan købes online HER

Skinnende rød

Lancôme, shine lover lipstick, 199 kr.
Kan købes online HER

Hot Pink

Tom Ford, Ultra Rich Lip Colour, 400 kr.
Kan købes online HER

Tips til at få din læbestift til at holde hele natten

  • Inden du påfører din læbestift, så sørg for, at dine læber er godt fugtet, og at eventuelle små hudflager er fjernet. Brug gerne en lip scrub til at gøre læberne bløde. For eksempel den fra ecooking, som kan købes lige HER (sponsoreret link)
  • Hvis du vil have din læbestift til at holde sig pænt indenfor læberne, så forhindr læbestiften i at trække ud i de fine linjer ved at bruge en matchende lip pencil til at tegne læberne op.

Se mange flere tips til, hvordan du får de røde læber til at holde HER

Læs mere om: