Dennis Knudsens favoritter

MAKEUP

Dennis Knudsens skønhedsfilosofi

Dennis Knudsen tror blandt andet på ying og yang. Læs hans skønhedsfilosofi og se hans favoritter

Han er ikke bare verdensberømt i Danmark, men også frisør og makeupartist for internationale profiler som Tommy Hilfiger og Paris Hilton. Dennis Knudsen virker som et af de mennesker, der kan det hele, hvad enten det er mode, film, tv eller endog at medvirke i realityprogrammer. Hans ekspertise har fået ham til at lancere hårplejeserien Dennis Knudsen Denmark og siden 2009 makeupserien INK by Dennis Knudsen. Senest kan han skrive forfatter på sit imponerende CV med bogen Den ultimative guide til skønhed.

"Jeg tror på yin & yang, der igen ses i dag/nat, lys/mørke og glæde/sorg. En stil som går igennem alt, hvad jeg foretager mig, hvad enten det er min salon, min kursusvirksomhed og alle mine projekter," siger han.

Hvordan afspejles din personlighed i dine produkter?

"Mine produkter, både makeup og hårprodukter, afspejler i høj grad min personlighed. Stilen er meget minimalistisk, ren og enkel, og der bruges kontrasterne sort og hvid. Og så afspejler de også min personlighed på den måde, at de er skabt uden kompromisser. Jeg går aldrig på kompromis med de ting jeg laver, så alle produkter lever 100 pct. op til mine krav."

Hvad fik dig til at lave både makeup- og hårprodukter?

"I mit arbejde som professionel frisør og makeup-artist følte jeg indimellem, at jeg manglede produkter med helt specielle egenskaber. Fx et produkt som Moulding Mud Wax, der er helt unikt, fordi det er en "ler" voks, som giver både langt og kort hår hold og fylde. Det samme gælder for min makeuplinie INK . INK betyder jo blæk og skal signalere produkternes virkelig gode holdbarhed og meget høj pigmentering, der er egenskaber, som er helt grundlæggende i min make-up serie, og som betyder meget for mig i mit professionelle arbejde."