MAKEUP

Derfor skal du kende det her geniale concealer trick

Troede du kun, at en concealer var til for at dække mørke rander under øjnene? Så tro om igen – dette geniale concealer hack løfter nemlig dit ansigt på 0,5!

Det er ingen hemmelighed, at vi elsker en god concealer. Den redder os gang på gang med sin både opkvikkende og dækkende effekt.

Lige fra at dække mørke rander under øjnene når nætterne har budt på for mange vågne timer (hvad end det har været på grund af et dansegulv eller en grædende baby), til at dække irriterende bumser og anden rødmen – concealeren got you covered!

En TikTok beauty tutorial fra influenceren, Megha Singh, har bevist, at concealeren har endnu flere gode egenskaber at byde på.

Hun viser her i en video, hvordan du hurtigt, nemt og helt smertefrit kan løfte dit ansigt kun ved brug af en concealer. Se hvordan Megha løfter sit ansigt på 0,5 i videoen herunder.

 

@meghaess

 

Vi kan i videoen se, hvordan Megha tilføjer concealer til specifikke områder i sit ansigt: under øjnene, langs underlæben, i øjenkrogen, ved næsen og ud fra øret. Efter hun har blendet det ind og lagt resten af makeuppen, viser hun kontrasten mellem den opløftede side og den uopløftede side – og vi er ret imponerede!

LÆS OGSÅ: 5 ting, der ødelægger dine øjenvipper

I galleriet herunder har vi samlet nogle af vores favorit multi-makeupprodukter, så behøver du nemlig ikke andet end et par enkelte, gode produkter for at få et smukt makeup-look. 

Multi-makeupprodukter

Concealer