Nu kan den kønne skuespillerinde også skrive ambassadør på sit CV
MAKEUP

Diane Kruger er ny ambassadør for Chanel

Den tyske skuespillerinde har tidligere været kampagnemodel for Chanel Allure. Nu bliver hun ambassadør

Diane Kruger er kendt for sine roller i filmene 'Inglorious Basterds', 'Troy' og 'National Treasure'.

Men foruden filmkarrieren har Diane været en efterspurgt model og har været ansigt for de største designere. Især hendes naturlige skønhed, blå øjne og lyse hår tiltrækker beautygiganternes opmærksomhed, og nu har Chanel for alvor fået øjnene op for det tyske talent.

Chanel meddeler, at Diane Kruger er ny skønhedsambassadør, hvilket betyder, at hun fremover vil være repræsentant for Chanels beautylinje, og hun skal være ansigt for en ny storslået skønhedskampagne, som Chanel løfter sløret for i løbet af 2013.

Før og nu

Det er ikke første gang, at Diane Kruger låner sit kønne ansigt ud til Chanel. Allerede i 1996 - dengang hun endnu ikke var blevet skuespillerinde - blev Kruger kampagnemodel for Chanels klassiske parfume Allure. Næsten 10 år senere blev Diane Kruger, nu en af verdens mest succesrige skuespillerinder, kampagnemodel for Chanels Paris-Biarritz-taske. Billederne blev skudt af Karl Lagerfeld, som må være blevet vild med hende. For rollen som skønhedsambassadør er særdeles attraktiv, og det er ikke bare hvem som helst, der får lov at repræsentere Chanel i Hollywood.

Tillykke til Diane Kruger!