MAKEUP

Er 90’er-brynet på vej tilbage?

De helt tynde bryn har længe været ude i kulden, men er skønhedsbranchen ved at lukke dem ind i varmen igen? Vi undersøger beviserne.

90’erne har sneget sig ind i garderoberne igen. Fra de brede hårelastikker scrunchies til plateausko og kig til maveskindet. Årtiet, som ellers ofte må trækkes med at være det mest gyselige modeårti, har i den grad serveret inspiration for designere i løbet af de seneste sæsoner. Og nu kommer 90’ernes skønhedstrends også krybende tilbage.

Måske til skræk og rædsel for de fleste.

Manden bag det tynde øjenbryn er makeupartisten Kevyn Aucoin, der stod bag looket hos blandt andet Kate Moss og Cindy Crawford, der var blandt de første til at tage looket til sig.

LÆS OGSÅ: Eksperternes tip til perfekte bryn

Aucoin døde i 2002, men efterlod et varigt indtryk på skønhedsbranchen, som netop er blevet til dokumentaren ’Larger Than Life: The Kevyn Aucoin Story’ om makeupartistens vilde liv og virke som en del af 90’ernes supermodel- og Hollywoodkultur.

Kevyn Aucoin og Cindy Crawford

Kevyn Aucoin og Cindy Crawford

Dokumentaren har pustet liv i skønhedstrenden fra 90’erne, men der skulle lige en cementering fra en af verdens mest toneangivende kvinder til, for at man for alvor kan tale om, at trenden er tilbage.

For når Rihanna bestemmer, at noget er cool, så er det cool. Og på hendes nyeste forside på britisk Vogue optræder sangerinden med syletynde bryn – den ekstreme version af trenden.

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

Om du vil gå lige så tyndt som Rihanna, er op til dig selv. Men én ting er sikkert: Du behøver ikke længere være ked af det, hvis du ikke fra naturens side er udstyret med Brooke Shields-bryn.

LÆS OGSÅ: Hvad er microblading? Alt du skal vide om tatoverede bryn

Læs mere om: