MAKEUP

Estée Lauder og Matas gør en forskel for brystkræftramte – og det kan du også!

Estée Lauder, Origins og Clinique er gået sammen med Matas om at støtte Kræftens Bekæmpelses indsats med rådgivning og hjælp til brystkræftramte danske kvinder. Og du kan også gøre en forskel!

Køb eksklusive produkter og støt brystkræftramte kvinder

Køber du en af disse produkter i Matas indenfor de næste to uger, vil du være med til at støtte Kræftens Bekæmpelses indsats med rådgivning og hjælp til danske kvinder med brystkræft.

Du kan støtte ved at købe enten Clinique Dramatically Different Moisturiser, Estée Lauder Sumptuous Knockout Mascara eller Origins Drink Up Intensive Overnight Mask i en af de 150 udvalgte Matas butikker.

LÆS OGSÅ: Ny app til brystkræftramte patiener

Estée Lauder Companies, som står bag de tre mærker, ønsker, at sætte fokus på det arbejde, som Kræftens Bekæmpelse gør for kvinder med brystkræft.

- Vi vil gerne støtte det fantastiske arbejde som Kræftens Bekæmpelse gør i form af rådgivning og tilbud til kvinder med brystkræft, men i særdeleshed også bakke op om det frivillige arbejde, som ydes gennem Brystkræftgruppen, siger Gitte Trier, ansvarlig for Estée Lauder Companies Breast Cancer Awareness kampagne her i Danmark.

Kampagnen startede den 4. februar, der er ’World Cancer Day’, i 150 udvalgte Matas butikker landet over.

Læs mere om Brystkræftgruppen HER

LÆS OGSÅ: KNÆK CANCER | Helena Christensen har designet en T-shirt der redder liv