MAKEUP

Et hurtigt fix

Direkte fra job til fest? Dagfladt hår, trætte øjne og skinnende næse kan reddes. Vi har fundet 8 smarte produkter, som kan få dig til at se friskere og festligere ud på et øjeblik

Ekstra pudder kan føles som din eneste redning, når trætheden melder sig, men for meget pudder får din hud til at se masket og melet ud. Løsningen er de små smarte Blot Film fra MAC - silketynde papirlapper duppes på huden og suger fedtet op, uden at det ændrer makeuppen i øvrigt. 30 blade i æske, 115 kr.

Har du brug for hurtigt at opgradere din makeup til et glamourøst look? Prøv med kunstige øjenvipper. Forskellen kan være dragende og smuk. Make Up Stores bedste bud er Lash Art-vipper i small. Klip dem på forhånd til, så de passer til dine egne vipper. 165 kr.Selv om håret er fladt og kedeligt, kan du hurtigt få volume og struktur i det igen med den effektive hårpudder Hair Potion fra Aveda. Drys en lille smule i hovedbunden dér, hvor du ønsker fylde, massér efter med fingrene, og vupti - har du et fyldigt, let hår. 20 gram, 295 kr.
Ligner du en pandabjørn under øjnene efter en travl dag? Så vær parat med Pre-Moistened Makeup Remover Tips fra MAC - vatpinde med indbygget makeupfjerner. Hver vatpind er hygiejnisk pakket ind for sig og lige til håndtasken. 50 stk. i pakke, 105 kr.Når festkjolen skal på, betyder det også ofte, at de vinterblege arme og ben skal frem. Har du ikke været forudseende med selvbruneren, kan du i stedet give din hud en smuk makeover ved at bruge en shimmerbodylotion, der også kan skjule farveforskelle eller små strækmærker i huden. Glominerals Body Bronzer, 85 ml, 485 kr.

Investér i en god concealer - det vil omgående give dig et mere poleret og velplejet udseende. Det er vigtigt, konsistensen er cremet, så du kan dække de mørke rande under øjnene, samt de røde eller ujævne steder i ansigtet. Elizabeth Ardens Ceramide Skin Smoothing Concealer er perfekt til formålet. 200 kr.

Et godt gammelt trick imod trætte, måske lidt røde øjne er at lægge en hvid kohl på den våde vippekant inde i øjet. Synes du, det er for unaturligt at se på, kan du alternativt bruge en helt lyseblå eller cremefarvet nuance. Prøv det, for det virker! Rimmel Soft Kohl Kajal Eye Liner Pencil, farve Pure White, 50 kr.Multiprodukter er uundværlige i nødsituationer, som eksempelvis den 100 % økologiske Balm Balm, som både er god til tørre læber, stride albuer, bryn og flyvske hår. 7 ml, 125 kr.Se også:
Hot juleshopping
Skønne nyheder