MAKEUP

Få den perfekte foundation til din hud

Der findes en foundation til enhver hudtype. Skab det perfekte lærred med en foundation, der passer til dig, og bliv fri for udtørring, eller en foundation der ikke ligger ensartet

1. Uren hud
Trænger din hud til at blive dækket jævnligt i løbet af dagen, så prøv Shiseidos Smarte Stick Foundation SPF 10. Stick Foundation SPF 10, Shiseido, 295 kr.

2. Tør hud
Bobbi Browns Moisturizing Cream Compact Foundation har en god, cremet konsistens, som gør det nemt at lægge den på huden og dække de fine tørhedslinjer, 295 kr.

3. Normal hud
Sørg for at pleje din hud med en god fugtgivende foundation som Diors Nude Natural Glow Hydrating Foundation SPF 10, 30 ml, 340 kr.

4. Fedtet hud
Med Mat Lumière Long Lasting Fluid Makeup SPF 15 Chanel kan du kontrollere glansen uden at se pudret eller masket ud, 30 ml, 330 kr.

5. Pigmentplettet hud
Cliniques helt nye Even Better Makeup SPF 15 hjælper med at korrigere misfarvninger i huden og får omgående hudtonen til at fremstå mere ensartet. 30 ml, 250 kr.

6. Moden hud
Brug en foundation med lysreflekterende pigmenter, som tryller de små linjer i huden væk. Med anti-age-effekt. Re-Nutriv Ultimate Radiance Makeup SPF 15, Estée Lauder, 30 ml, 550 kr.


Se også:
Prøv en prinsessespa
Lav din egen hjemmespa