MAKEUP

Få det perfekte sommerlook

Skab en illusion om, at du har ligget i solen og fået en gyldenbrun farve med makeup i brunlige nuancer

Bronze, guld og varme brunlige nuancer klæder alle øjne. For en nem, let og glamourøs øjenmakeup, prøv at lægge en guldøjenskygge som en blød streg langs vippekanten foroven og forneden. Læg en smule brun mascara på vipperne og vupti, din sommermakeup er på plads.Sund glød uden sol
Et solpudder er et musthave, når du vil snyde dig til sommerfarve. Jane Iredales nye So-Bronze 3 Bronzing Powder giver med en rosabrun glitrende blush og et brunligt, mat solpudder den perfekte solglød til huden. 395 kr.

En fin forskel
En smule shimmer i ansigtet er godt. Sørg for at lægge shimmer på kindben, bryst og arme. Brug en pensel til at fordele en smule mat solpudder for en smuk sommerhud, der skinner de rette steder. Prøv Tromborg's Face & Body Shine, 50ml, 280kr.
Vandfaste vipper
Du behøver ikke at se helt udvasket ud, når du tager en svømmetur eller solbader. Med Yves Saint Laurents Everlong Mascara Waterproof er du nemlig sikret lange, sorte vipper, som ikke klumper. Husk at købe en øjenmakeupfjerner for at fjerne den igen. 230 kr.
Bevar håret sundt i solen
Redkens vandafvisende spray Color Extend Sun Sparkeling Shield med uva/uvb-filter beskytter håret mod klor og mineraler. Håret får et glat, blankt look med multidimensionel glans. Påføres jævnt i fugtigt eller tørt hår og skylles ikke ud. 150 ml, 270 kr.
Skinnende læber
Lad læberne glitre gyldent i forårssolen med Korres Lipgloss i bronze med en fin shimmereffekt i. Lipglossen indeholder kirsebærolie, som fugter læberne, samt Vitamin E og C, der giver beskyttelse mod antioxidanter. 129 kr. Solbad dog aldrig med gloss, da du kan blive solskoldet på læberne af det. Brug i stedet en læbepomade med faktor.


Se også:
De 10 største cremer