MAKEUP

Få dine øjne til at stråle

Ser du træt ud? Har du poser eller mørke rander under øjnene? Så kan det være, at du trænger til en ny skønhedspartner, nemlig en øjenmaske.

Øjenmasker kan få dine øjne til at stråle

Vores livsstil betyder meget for vores hud, og særligt den tynde hud omkring øjnene vil hurtigt kunne afsløre, om du for eksempel får for lidt søvn eller har en knap så varieret diæt. De fine linjer, poser eller mørke rander under øjnene kan blive markant forbedret, hvis du slår ned på dine dårlige vaner. Men du kan også hjælpe øjenomgivelserne på rette vej ved at indføre en øjenmaske i din plejerutine.

Øjenmasker findes – som så mange andre masker – i alverdens afskygninger. Som creme, gele eller som sheet-maske. Find en maske, der passer til dit behov, og gør den til en del af din hudplejerutine.  Optimalt skal du bruge en øjenmaske cirka to gange om ugen. Du vil med sikkerhed kunne se en forskel, når først du giver dine sarte øjenomgivelser lidt mere kærlighed og pleje i form af en lækker maske.

LÆS OGSÅ: Snyd dine øjne større med makeup

IN’s skønhedsekspert Lene Huusmann viser dig her fem forskellige funktionelle øjenmasker, som enten beroliger, udglatter, reducerer poser eller mørke rander – det er faktisk muligt at finde en maske til ethvert behov. God fornøjelse.

5 øjenmasker, der får dine øjne til at stråle