MAKEUP

Få fantastiske øjenbryn – med lille, medium eller stor indsats

Øjenbrynene danner rammen om dit ansigt. Her guider vi dig til at gøre en stor forskel – på tre forskellige måder.

De seneste år har øjenbryn virkelig været i fokus. I dag er det en vigtig del af en makeuprutine – eller det bør det i hvert fald være. Det er ikke så sært, at vi har fået øjnene sådan op for brynene. De er nemlig nøglen til indramning af ansigtet, og det er noget der giver os et personligt udtryk.  Vær ikke bange for, hvis dine øjenbryn ikke er fuldkommen identiske, det er de færreste, der har 100% symmetri i øjenbrynene. I stedet handler det om at få form, farve og tæthed til at spille. Det kan gøres på flere måder. IN’s skønhedsekspert Lene Huusmann, viser dig her tre forskellige måder at få perfekte bryn – i en small, medium eller large pakke.

Small: Makeup & pincet

Plukker du øjenbryn? Så sørg for ikke at gøre det for voldsomt. Det handler om at tage de hår, der vokser rundt om brynene og ikke røre ved selve brynene. De tynde, buede bryn er IKKE det, vi går efter.

Fyld dine bryn ud med lidt farve for at give dem lidt ekstra karakter. Det handler om at syne af fylde, form og tæthed. Prøv dig frem, og find den brynmakeup, der passer dig bedst. Markedet vrimler med makeupprodukter til bryn. Hvis dine bryn ikke har behov for at få tæthed og markering fra ekstra farve, så nøjes med at fiksere brynene med en transparent brow gel for at holde hårene pænt på plads.

Medium: Kosmetolog og threading

Vil du gerne ofre lidt ekstra energi og penge på dine bryn og dermed slippe for at gøre for meget selv i dagligdagen, så gå til en kosmetolog, som kan hjælpe dig med formgivning af dine bryn. Er du lys i det og har tendens til mange små hår i ansigtet, især omkring brynene, så få lavet en threading-behandling, som er en (næsten) smertefri og effektiv fjernelse af selv de helt små hår. Hører dine bryn til typen, der bliver meget lyse, er din makeup måske svær at påføre, så det ser naturligt ud. Snyd derfor lidt og få farvet dine bryn cirka en gang i måneden.

Læs mere HER

LÆS OGSÅ: 3 produkter, der kan alt

Large: Microblading

Mangler du både fylde, form og bredde på dine bryn og synes, det er anstrengende at jonglere med makeuppen hver eneste dag, så er microblading metoden noget for dig.

Hvad er microblading?

Microblading, også kaldet hairstroke, er en semi-permanent behandling, hvor din tekniker (og her er det virkelig vigtigt at gå en professionel) bruger et lille værktøj, som ligner en kuglepen med en lille række nåle i enden til at påføre pigmentet i små hårslag i det øverste lag af huden. Brynteknikeren optegner hver eneste hairstroke på huden, hvilket får det til at virke super naturligt. Teknikken er perfekt til at udfylde eller/og gøre formen på dine øjenbryn mere jævn og perfekt. Og faktisk kan det være med til at give dit ansigt et lille løft. Det er utroligt, hvilken forskel pæne bryn kan gøre for et ansigtsudtryk – på den gode måde!

Hvor længe varer det?

Efter første behandling, skal der gå en måned inden anden behandling, og herefter holder det cirka 9-12 måneder.

Gør det ondt?

Det er ikke smertefuldt, men det kan mærkes. Der er trods alt små ridser, der bliver lavet i huden.

Browwow er eksperter i microblading. Her koster en behandling 3000-4500 kr.

Læs mere HER

LÆS OGSÅ: 7 skønhedsregler, franske kvinder aldrig bryder

Læs mere om: