MAKEUP

Få rabat når du køber M2s gaveæske i Allers shop

Den populære vippe-serum fra M2, der imponerer og holder hvad den lover, kan købes på shop.dk - Og lige nu kan du få en gaveæske fra M2 til kun 995,- ... Få rabatkoden her!

Drømmer du om fyldigere og længere vipper, så er du ikke den eneste! Der findes en masse quickfixes, som makeup, og vippe-extensions, men hvorfor ikke gøre løsningen permanent?

Dette lyder muligvis for godt til at være sandt, men det er faktisk muligt! Med den populære vippeserum fra M2, der lover dig synligt fyldigere, tættere og længere vipper. På shop.dk kan du købe M2s produkter og lige nu kan du med koden 'M2RABAT' spare penge på gaveæsken, der indeholder:

Gaveæsken indeholder:
- M2LASHES Eyelash Activating Serum, som er yderst effektiv og giver tættere, længere og stærkere vipper. Normalpris 990 kr.

- M2LASHES Eyelash Revitalizing Gloss, som er den perfekte partner til din vippeserum. Den giver serummet de bedste forudsætninger for at virke, og tilfører samtidig intensiv pleje til vipperne, og en silkeagtig glans. Den beskytter også mod udtørring i solen! Normalpris 380 kr.

- M2FACIAL Oil-free Eye Makeup Remover, som mildt men grundigt renser huden og forbereder huden til brug af det aktive serum. 7 stk renseservietter pakket enkeltvis - lige til at tage med på rejsen. Normalpris 80 kr.

Køb gaveæsken her -Du får alle ovenstående produkter til kun 995 kroner, når du bruger koden M2RABAT