MAKEUP

Fulvia Krygers 9 holistiske skønhedstricks

For den 41-årige indehaver af The Glow Inst., Fulvia Kryger, er selvomsorg det vigtigste ved skønhed og velvære, og den sørger hun for med rene, nærende plejeprodukter, lange bade og masser af tid

Der er ikke nogen tvivl om at for Fulvia, så er den bedste, billigste og hurtigste vej til et skønnere og sundere indre samt ydre, et bad. For hende er badet tidspunktet, hvor hun kan fordybe sig, trække vejret, mærke sig selv og sin krop og bare være til og nyde stilheden. Desuden deler og forklarer hun, hvorfor hun ikke bruger makeup som en del af sin selvomsorg.

Fulvia Krygers skønhedsvaner

Hvor lang tid bruger du på velvære hver dag?
Jeg starter altid dagen med et langt bad, efter familien er kommet ud ad døren. Badet er min alenetid, hvor jeg giver mig selv god tid til at bruge kropsolier, cremer, rede mit hår med nænsomhed, lytte til musik, bevæge mig langsomt. Jeg bruger masser af tid på mig selv om morgenen – og lidt af formiddagen – som regel fra klokken 8 til 10.
 
Hvad er fast inventar på dit badeværelse?
Jeg kan godt lide hybenkerneolie fra Raaw By Trice, serum fra The Ordinary, som reducerer pigmentpletter og kropsserum fra Lina Hanson, som giver næring og glød. Jeg plejer mit hår med shampoo og balsam fra Rudolph Care, og så elsker jeg min Mason Pearson-børste og -kam og min sovemaske fra The Beauty Sleeper.
 
 
Hvad er det dummeste, du har gjort ved dit udseende?
Jeg fik læbefiller i 2015, fordi jeg ville se ‘bedre’ ud, men jeg blev så ked af resultatet, fordi det ikke længere lignede mine egne læber. Jeg havde det forfærdeligt med det og var bogstaveligt talt grædefærdig, indtil en dygtig kirurg injicerede enzymer i mine læber, så filleren blev opløst. Jeg ser helt forkert ud på alle billederne fra vores sommer- ferie det år. Hele min indstilling til skønhed, aldring og mit udseende ændrede sig markant efter den oplevelse. Det var et voldsomt wake up-call, der affødte et hav af spørgsmål til mig selv, som jeg stadig reflekterer over.
 
Hvad gør du, hvis du skal være pæn på ingen tid?
Jeg tager et brusebad, føntørrer håret, bruger en god olie på overkrop og skuldre og dupper forsigtigt concealer under øjnene, inden jeg slutter af med lidt blush. Så føler jeg mig frisk, velduftende og pæn.
 
 
Billigste skønhedsfif?
Nyd dit bad. Sæt dine yndlingssange på, lås døren, smør dig godt ind, og nyd din egen skønhed. Se dig selv med kærlige øjne og glem telefonen for en stund.  Mærk, hvor smuk og vidunderlig du er.
 
Hvilket produkt forstår du ikke?
Jeg forstår ikke sæber til ansigtet eller til underlivet. I mine øjne bør de områder behandles med nænsomhed og ikke med substanser, der gør huden mere sårbar og sensitiv. Jeg elsker sæber, men ikke til mine sarteste hudområder.
 
Hvad vil du gerne lære din datter om skønhed og velvære?
Hvor vigtigt det er at pleje relationen til sig selv. Jeg håber, hun kan blive inspireret af de mange samtaler, vi allerede har om selvomsorg, og fortsat observere, hvordan jeg passer på mig selv og giver mig selv tid til at hvile, nyde og trække vejret.
 
 
Hvornår har du makeup på?
Jeg tager kun makeup på, når jeg har lyst. For mig er det en følelsesmæssig tilstand. Nogle dage har jeg lyst til det, men de fleste dage har jeg ikke noget på. Jeg ser klart friskere og betydelig ‘pænere’ ud med lidt makeup, men jeg vælger at springe makeuppen over som en del af min selvomsorg. Jeg vil gerne give mig selv lov til at takke nej til forventningen om, at jeg skal se pæn ud hele tiden. 
 
 
Hvad er dit velværebudget? 
Jeg foretrækker produkter og ting, der er lavet af mennesker, der går op i gode ingredienser, smuk emballage og bæredygtighed. Derfor bruger jeg gerne flere penge på hudpleje end på makeup og tøj. Jeg bruger omkring 1.500 kr. om måneden på hudpleje og selvomsorg.