MAKEUP

GUIDE | Sådan bruger du highlighter

En highlighter anvendes til at fremhæve ønskede områder i dit ansigt. Der findes mange former for highlightere og det kan være lidt af en jungle, at finde frem til det rigtige produkt og ikke mindst, hvordan den bedst anvendes. Derfor guider skønhedseksperten dig her igennem det hele step for step.

Highlighter er et shine produkt, som bliver brugt til at fremhæve steder i ansigtet. Det mest velkendte sted, at ligge highlighter er på kindbenene, men der er faktisk et par andre steder i ansigtet, som er velegnet at fremhæve.

Læs mere herunder, hvor INs skønhedsekspert guider dig til, hvordan du bedst kan anvende highlighteren. Nederst i artiklen finder du et galleri med udvalgte highlightere af forskellige typer.

LÆS OGSÅ: Redaktionen tester: Highlighter

Highlighter lægges...

  • I inderste øjenkrog. Det åbner dit øje op, og snyder dig til et par timers søvn mere, så at sige.
  • På amorbuen for at fremhæve den smukke bue på din overlæbe og for at få læben til at syne en lille smule større.
  • Langs næseryggen for at gøre næsen en anelse smallere.
  • C-formen langs øjenbrynsbenet og øverst på kindbenene. Det fremhæver knoglestrukturen i ansigtet, hvilket er smukt for dets form.

Se her, hvilken highlighter du skal vælge, og hvordan du skal bruge den 

Pas på rynkerne!

Er du begyndt at få lidt fine linjer (eller dybere for den sags skyld) omkring øjet, så hold lidt igen med highliteren for tæt på øjet. Det vil nemlig kunne fremhæve linjerne yderligere.

Herunder i galleriet finder du skønhedsekspertens 5 udvalgte highlightere, der alle er meget forskellige: faste, løse eller cremede:

5 former for highlighter

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: